Jucarii home-made pentru pisica ta

Jucarii home-made pentru pisica ta
  calendar_month        
Pisicile trebuie sa se joace pentru a se pastra in forma si pentru a avea muschii in conditie buna. In orice caz, daca ai vrut sa-i cumperi cateva jucarii in ultima perioada iar preturile ti s-au parut exagerate nu-i nimic, noi te ajutam sa-i faci cateva acasa.

S-ar putea sa se bucure de ele mai mult decat de cele din magazine.

Mingiute din hartie. Asta ar putea fi jucaria preferata a pisicii tale. Mototoleste o bucata de hartie alba in forma unei mingi si da-o pisicii tale si vezi ce se intampla. Nu folosi hartie de ziar sau hartie colorata, foloseste doar hartie alba, pentru ca nu are chimicale sau cerneala.

Pene si snururi. In loc sa-i cumperi o jucarie scumpa ce are atasata o pana, poti sa-i faci una chiar tu. Gasesti de cumparat pene in mercerii. Ai grija ca pana sa fie moale pentru a o putea lipi cu un lipici bun de o sfoara.

Mingi de ping pong. Aceste mingi vor fi foarte bune pentru pisicuta ta, pentru ca sunt usoare si se rostogolesc repede pe podea. Fii doar sigura ca mingea nu este sparta pentru ca asta ar putea rani pisica.

Cutii de carton. Pisicile iubesc sa se bage inauntru cutiilor, asadar o cutie mare de carton nu poate suna interesant pentru tine insa va fi minunata pentru pisica ta. Nu lasa niciodata pisica sa se joace insa, cu pungile de plastic, inturcat se pot sufoca daca se baga in ele. Daca folosesti pungi de hartie, ai grija sa fie destul de mari incat pisica se se poata invarti in ea lejer.

Nu uita ca orice jucarie vrei sa faci sau sa cumperi pentru pisica ta, sa nu aiba lipite decoratiuni mici. De exemplu, daca incerci sa faci pentru pisica un soricel, nu-i lipi ochi care se pot dezlipi usor, iar pisica ii poate inghiti.

Recomandari