Primul serviciu de adoptii virtuale de animale din Romania

Primul serviciu de adoptii virtuale de animale din Romania
  calendar_month        
UPC Romania, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti lanseaza primul serviciu de adoptii virtuale de animale din Romania, prin platforma educationala Digital Zoo. Accesand sectiunea special creata pe digitalzoo.kappa.ro, orice vizitator poate deveni parintele virtual al unuia dintre cele 8 animale VIP din Baneasa.

Leii Ella si Marc, cuplul de ursi Gina si Vasilica, tigrul Luna, pelicanul Gogu si faimosii Julio si Isabela sunt indragitele animale care pot fi vizitate on-line, in direct, zi de zi pe website-ul primei gradini zoologice virtuale din Romania.

Dupa de au fost urmarite de aproximativ 25.000 de vizitatori unici in numai 4 luni de la relansarea proiectului Digital Zoo, acum fiecare dintre personajele VIP de la Zoo Bucuresti pot fi adoptate de la distanta de orice iubitor de animale. Pentru a deveni parinte virtual, vizitatorul site-ului digitalzoo.kappa.ro trebuie sa completeze cateva date personale intr-un formular online, in sectiunea de adoptii. Vor primi automat pe mail o diploma virtuala de parinte adoptiv, precum si informari periodice personalizate cu cele mai noi intamplari, nazdravanii si curiozitati din viata animalelor de la Zoo Baneasa.

Odata deveniti parinti adoptivi, acestia isi pot urmari prietenul necuvantator preferat atat online, cat si in timp real, la Gradina Zoologica din Baneasa, iar pe viitor vor avea sansa de a se implica mai activ in viata animalelor, prin diverse actiuni pregatite special pentru ei de Zoo Bucuresti, UPC Romania si Animal Planet.

"Revenim cu o noua provocare inedita pentru iubitorii de animale de orice varsta, oferindu-le sansa de a se implica activ in proiectul nostru educational. Noi, cei de la UPC, stim cat de important este pentru cei mici sa descopere si sa invete si, mai mult decat atat, stim cat de important este pentru parinti sa gaseasca moduri sigure de utilizare a informatiilor din fascinanta lume digitala. Platforma educationala Digital Zoo a venit in intampinarea acestor nevoi, iar acum ii va apropia si mai mult pe copii de prietenii indragiti, pe care ii pot adopta de la distanta," a declarat Dragos Militaru, Director Comercial UPC Romania.

Proiectul Digital Zoo continua seria de premiere in Romania, dupa relansarea sa din aceasta vara, cand a adus in prim plan primul cuplu de tamarini din tara si primul concurs on-line de scenarii adresat copiilor. Rezultatul concursului este "Iubire de leoaica", un film realizat dupa scenariul trimis de Miruna Florentina Ionita, care poate fi urmarit in continuare pe site la categoria "Filme".
Recomandari