Sfaturi pentru o casa Feng Shui

Sfaturi pentru o casa Feng Shui
  calendar_month        
De ce sa vrei o casa Feng Shui?

Pentru ca iti va aduce armonie!

Daca pana acum aceasta arta ti s-a parut prea grea, iata cateva sfaturi practice!

Culorile peretilor si tavanelor

Peretii pot fi pictati in nuante: roz, rosii, galbene, portocalii, lavanda, piersica, ocru sau crem. Cu cat culoarea este mai tare, cu atat influenta este mai puternica.

Albastrul si negrul trebuie folosite cu moderatie, in timp ce griul, albul, auriul si argintiul trebuie utilizate cu precautie, deoarece slabesc energia feminina.

Culoarea utilizata pentru tavan trebuie sa fie mai pala decat aceea a peretilor. Un tavan sumbru poate reduce campul energetic sau poate crea o energie stagnanta.

Pozitionarea patului

Nu pune niciodata patul cu picioarele direct spre usa: e o "pozitie - sicriu", care te va goli de energie incet si sigur.Oglinzile

Evita sa pui oglinda in fata usii de intrare, deoarece energia "Chi" intra si iese automat.

Evita sa pui oglinda cu fata spre pat: Feng Shui-ul spune ca asta inseamna 4 persoane in loc de 2 in pat, fapt care favorizeaza infidelitatea. In cel mai rau caz, acoper-o noaptea. De asemenea, evita oglinzile ovale.

Lasa energia sa circule

Evita barnele prin casa: ele creeaza un perete invizibil, care impiedica orice comunicare. Evita mobila patratoasa, prefera formele mai prietenoase.

Nu atarna si nu indesa nimic in spatele usilor. Ele trebuie sa se deschida complet pentru a primi toata energia necesara unor relatii de calitate.

Ce faci cu plantele?

Pune minim o planta in fiecare camera pentru a improspata atmosfera.

Recomandari