Trucuri Feng Shui pentru casa ta

Trucuri Feng Shui pentru casa ta
  calendar_month        
Feng Shui inseamna, literal, "vant si apa", iar in traditia chineza, este practica de a aranja un spatiu de locuit astfel incat sa atraga energie pozitiva.

In principiu, Feng Shui este o disciplina complexa care implica aranjarea tuturor obiectelor si a mobilierului din casa. Totusi, multe dintre principiile sale de baza pot fi aplicate rapid si usor pentru a imbunatati orice casa.

Scapa de obiectele de care nu ai nevoie

Conform discliplinei Feng Shui, dezordinea reprezinta distragerea atentiei si blocarea fluxului de energie pozitiva. Cel mai simplu si important pas pentru a imbunatati Feng Shui-ul unei camere este sa elimini dezordinea, obiectele vechi si cele de care nu mai ai nevoie (care ocupa spatiu inutil).

In cazul in care ai obiecte la care nu vrei sa renunti, le poti impacheta in cutii, intr-un mod organizat, si le poti depozita intr-un garaj sau o debara.

De asemenea, obiectele sparte sau avariate din casa ta, trebuie reparate sau aruncate.

In acelasi timp, este recomandat ca dormitorul sa fie cat mai liber si sa contina doar obiectele strict necesare. In plus, mobilierul greoi, computerele si alte gadgeturi, nu fac decat de impiedice fluxul de energie pozitiva. Camera de somn ar trebui sa contina doar un pat confortabil, un sifonier si eventual o masuta.

Achizitioneaza o planta

Cresterea si ingrijirea unei plante este o metoda foarte buna de a atrage energiile pozitive, dar si de a mentine un aer proaspat si curat. Totusi, exista cateva reguli de urmat in acest sens. Evita plantele cu tepi sau cu frunze ascutite - acestea "taie" fluxul de energie pozitiva si lasa loc celei negative. Sunt de preferat plantele sanatoase, cu frunze rotunjite.

In acelasi timp, este indicat sa indepartezi de indata frunzele vestejite, maronii sau uscate.

Feng Shui pentru un somn linistit

Una dintre regulile Feng Shui este ca patul sa nu fie asezat fata in fata cu usa camerei in care te odihnesti. De asemenea, oglinzile nu ar trebui sa fie asezate fata in fata cu patul. Oglinzile pot fi prezente in camera, dar de preferat in lateralele patului.

Feng Shui pentru o relatie amoroasa buna

Analizeaza toate obiectele din dormitor si arunca obiectele care iti amintesc de fostul partener de viata. Fotografiile, scrisorile, bijuteriile sau alte obiecte romantice primite de la fostul iubit ar trebui sa dispara. Daca nu vrei sa le arunci, le poti depozita intr-o cutie pe care sa o asezi in alta camera.

Daca iti doresti ca relatia cu partenerul actual sa mearga bine, adu in camera ta obiecte care te leaga de acesta si care il reprezinta. In plus, o imagine sau o figurina care intruchipeaza doua pasari poate avea un impact pozitiv asupra relatiei actuale.

Achizitioneaza o mini fantana

Fluxul activ de apa incurajeaza energiile pozitive din locuinta ta. Plaseaza o fantana mica de interior in orice camera din casa si las-o sa functioneze in mod constant. Pentru o atractie mai puternica a energiilor si a banilor, pozitioneaza fantana in partea de sud-est a casei.

Autor: Ana-Maria Dragota

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Comunicare
  • person

    "we are the world"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right