7 greseli in decorarea camerei

7 greseli in decorarea camerei
  calendar_month        
Decorarea casei tine de creativitate si de personalitate.

Decorul trebuie in primul rand sa te faca sa te simti bine in propria casa, dar pentru a evita prostul gust trebuie sa cunosti cateva reguli de baza. Iata ce greseli poti face!

Acumularea de motive

In aceeasi camera si flori, buline si dungi? Gresit! Ele nu trebuie amestecate, deoarece aglomereaza camera. Motivele trebuie utilizate cu zgarcenie.

Stiluri disparate

Iubesti stilul baroc, nu spui nu stilului modern, dar daca te gandesti mai bine esti si fana stilului rustic sic... Atentie sa nu te pierzi in atatea stiluri! Trebuie sa pastrezi o anumita coerenta in decor, pentru a avea o casa armonioasa.

Proasta asociere a culorilor

Un pic de albastru, de roz, verde, galben, gri... Atentie sa nu exagerezi! Un interior colorat provoaca dinamism si buna dispozitie, dar asta nu inseamna sa aduci curcubeul in casa! Alege o culoare de baza pe care sa o combini cu maximum alte doua culori.

Multe bibelouri

Esti o adevarata colectionara de obiecte si bibelouri si iti place sa le expui? Prea multe obiecte de decor astupa vederea si micsoreaza spatiul.

Mobila prost adaptata la volumul camerelor

Ai probleme cu proportiile? Intr-o camera mica si si masa mare, si biblioteca, si bufet? Un mic sfat: mai intai masoara camera si apoi cumpara-ti o mobila pe dimensiunile ei!

Podeaua veche

Iata una dintre cele mai mari greseli in decoratiuni: interiorul modernizat, mobila si pereti noi, dar podeaua veche. In loc sa optezi pentru mochete care ascund mizeria, mai bine-ti pui un parchet laminat nou si ieftin.

Vopsirea intregii camere intr-o culoare tonica

Fucsia este culoarea ta preferata si vrei sa o vezi pe peretii dormitorului tau? Incalci o regula de baza: nu vopsi niciodata o camera intreaga intr-o culoare tare! Un singur perete sau cateva benzi de culoare sunt de ajuns.

Autor: Nuage

Recomandari