Arctic te provoaca sa castigi in joaca... cu Electronomic

Arctic te provoaca sa castigi in joaca... cu Electronomic
  calendar_month        
In fiecare zi, descoperim cat de important este sa acordam atentie micilor bucurii, dar, in acelasi timp, stim ca pentru a beneficia de momentele dragi noua, trebuie sa facem eforturi pentru a economisi bani, timp sau chiar energie.

Cu noua aplicatie online educativa, denumita sugestiv Electronomic, Arctic ne ajuta sa descoperim ca economisirea poate fi chiar simpla, ca o joaca, daca deprindem cateva reguli de baza. Astfel, invatam principiile economisirii pentru propriul camin, iar la final putem castiga un set complet de electrocasnice, Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung (TET).

Sub tema "Descopera functiile si caracteristicile speciale ale gamei TET de la Arctic, care te ajuta sa ai un stil de viata eficient si econom!", cei care participa la concurs sunt invitati pana pe 31 iulie 2012 sa intre intr-un joc tip board game, cu activitati specifice unei zile de weekend din viata unei familii obisnuite, in urma carora participantii invata concret cum sa economiseasca resurse esentiale si implicit bani.

Regulile jocului sunt simple. Fiecare concurent trebuie sa finalizeze jocul intr-un timp cat mai scurt, economisind cat mai multe resurse si indeplinind cele 3 obiective principale: sa-i ramana timp liber pentru intalnirea cu prietenii, plimbarea cu copilul in parc sau iesirea la teatru. La finalul jocului, dintre participantii care au indeplinit toate conditiile, va fi extras prin tragere la sorti castigatorul premiului cel mare: un set complet de electrocasnice Arctic TET. Mai exact, castigatorul va primi o combina frigorifica AK366NFS+, o masina de spalat rufe AFD1200A+, o plita incorporabila ARSG64121S si un cuptor incorporabil AROIM24500S, care il vor ajuta sa puna in practica regulile de economisire invatate in timpul jocului. In plus, participantii clasati pe urmatoarele locuri pot castiga unul din cele 40 de premii secundare, constand in produse electrocasnice marca GRUNDIG: 10 aspiratoare de masa model VCH 7830 si 30 MP4 Playere model Mpixx 1200 black.

Noua gama de produse, Arctic TET incorporeaza solutii tehnologice menite sa ofere beneficii concrete: economie de energie si apa, rezultate de gatire si spalare performante, siguranta sporita si confort in utilizare, economie de timp si economie de bani. Produsele inglobeaza o serie de functii moderne care permit multiple optiuni de utilizare a electrocasnicelor, in functie de stilul de viata, toate oferind insa, un avantaj practic esential: economia de bani.

Accepta provocarea Arctic si joaca Electronomic pe site-ul www.electronomic.ro!

Recomandari