Camera insorita de vara

Camera insorita de vara
  calendar_month        
Decoreaza o camera in spiritul verii. Dispune mobilier din fier forjat sau din impletituri, umple-ti casa cu flori si vopseste in alb si bleu.

Flori

Pune pe masa unde mananci cativa trandafiri de gradina. Cauta niste sticle vechi sau unele cu forme atipice si introduc cate un trandafir. Opteaza pentru floarea-soarelui sau florile de camp daca vrei o mireasma de vacanta la tara in casa ta.

75457.jpg
Mobilier

Mobilierul de fier forjat sau din sarma este unul care inspira vacanta. Cumpara un balansoar din fier forjat, adauga-i o tapiterie pufoasa si scoate-l pe balcon. In serile de vara acesta va fi locul tau de relaxare. Cumpara o tava sau un bol din sarma si umple-l cu fructele verii.

O varianta mai ieftina pentru mobilierul din fier forjat, dar care aduce in casa acel aer de lejeritate, este cel din impletituri (paie, rafie, nuiele sau bambus). Dispune o carpeta din sisal, un fotoliu ottoman din paie sau o masuta de cafea din nuiele.

75458.jpgCulori

Gandeste-te la casele de vacanta din Grecia si zugraveste o camera in alb si bleu. 3 pereti in bleu, unul in alb, asternuturi de pat in nuantele oceanului, un covor un dungi bleu-ciel, o podea vopsita in alb, perdele diafane alb-transparent. Daca ti se pare prea putin combinatia bleu-alb, adauga mici detalii in galben solar sau verde crud.

Fa ordine. Pentru a inspira destindere si vacanta, o camera trebuie sa fie curata si in ordine. Scoate covorul greoi si inlocuieste-l cu o carpeta, ascunde paturile si pilotele si schimba-le cu cearceafuri racoroase. Nu lasa multe obiecte pe mese, doua sunt suficiente.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pentru tine
  • person

    "dragostea necunoscut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right