Cum sa avem un dressing ordonat

Cum sa avem un dressing ordonat
  calendar_month        
Un sifonier ordonat deschide drumul spre o viata mai organizata. Faptul ca totul este la locul lui, iti poate salva timpul pretios pe care il irosesti cand te pregatesti sa pleci din casa si asta iti va adauga eficienta in viata ta. Poti crede ca un dulap mai organizat ar putea sa coste mai mult decat iti permiti. In realitate, daca urmaresti cateva simple instructiuni, vei obtine un sifonier organizat cu minimum de cheltuieli.

Aseaza lucrurile de acelasi fel impreuna

Unul dintre cele mai importante aspecte in organizarea sifonierului este gruparea lucrurilor de acelasi fel impreuna, pentru a stii intotdeauna unde sa gasesti un anumit lucru de care ai nevoie. Pantalonii si bluzele ar trebui sa aibe sectoare separate fata de restul lucrurilor.

Femeile ar trebui sa-si aranjeze fustele si rochiile impreuna, preferabil in sectorul cel mai apropiat de perete. Atat pentru barbati cat si pentru femei, sacoul si pantalonii/fusta de costum ar trebui sa stea impreuna. Folostiti umerase masive, facute special pentru depozitarea costumelor.

Organizati accesoriile

Maximizati spatiul sifonierului prin folosirea cutiilor decorative sau a recipientelor de plastic pentru a depozita palarii, esarfe sau genti. Asta le va tine la un loc si organizate. Agatati carlige pe partile laterale ale sifonierului pentru a putea agata curele sau cravatele.

Pantofii

Daca in lipsa unui pantofar sunteti nevoiti sa depozitati pantofii tot in dressing, cel mai bine este sa-i pastrati in cutiile originale sau sa folositi recipiente de plastic pentru a ramane organizati. Pentru a gasi rapid o pereche de pantofi, puteti inscriptiona cutia cu stilul sau culoarea incaltarilor. Astfel o asezare a pantofilor pe podeaua dressing-ului, poate sa fie utila in momentele de graba. Este bine sa depozitati diferite obiecte aromate in pantofi, pentru a evita un eventual miros urat in sifonier.

Organizare suplimentara

O alta metoda de organizare a lucrurilor, daca nu vreti sa le aranjati dupa criteriile de mai sus, este cea dupa culoare sau functie. Depinde de preferintele voastre, puteti tine toate lucrurile casual intr-o parte, toate cele elegante in alta parte si tot asa. Daca preferati, puteti sorta toate bluzele negre, cele rosii, albe sau restul, dupa care sa faceti acelasi lucru si cu pantalonii sau fustele.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

noptile sunt reci
  • person

    "nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right