DMC-TZ10 este noul star de la Lumix

DMC-TZ10 este noul star de la Lumix
  calendar_month        
Cu un design compact si o serie de functii inovatoare incorporate, vei descoperi ca noul DMC-TZ10 va deveni partenerul tau preferat, fie ca vei dori sa experimentezi arta fotografica in timpul liber, fie ca il vei lua in vacanta.

Camera beneficiaza de obiectiv de 25 mm superangular, zoom optic 12x si functii GPS incorporate, fiind un adevarat hibrid foto/video.

O abundenta de functii foto si video sunt organizate astfel incat aparatul sa fie cat mai usor de utilizat, iar tu sa nu pierzi timp pretios cu prea multe reglaje. Spre exemplu, functia video are un buton separat de declansare, astfel incat trecerea de la fotografie la inregistrare de filmulete are loc instantaneu.

Nu doar ca Lumix TZ10 nu va rata niciun detaliu, dar fiecare imagine surprinsa va arata impecabil. Tehnologia de procesare a imaginii, Intelligent Resolution iti va permite compunerea unei imagini cu o textura desavarsita si redarea perfecta a contururilor. Fotografiile tale vor avea o claritate exceptionala si detalii fine, fine, fine.

Si daca tot vorbim despre detalii, le vei surprinde chiar si pe cele mai indepartate. DMC TZ10 dispune de Intelligent Zoom, functie care mareste puterea zoom-ului cu aproximativ 1,3x pastrand calitatea fotografiei la un nivel ridicat. Astfel, zoom-ul optic de 12x poate fi extins pana la incredibilul 16x.

In afara instantaneelor care vor starni gelozia prietenilor tai, iti promitem ca TZ10 ii va lua prin surprindere si cu inregistrari video impecabile.

Camera poate inregistra clipuri high-definition in format AVCHD Lite, care permite dublarea duratei de filmare la calitate HD in comparatie cu formatul Motion JPEG.

Si pentru ca n-am creat o camera foto atat de performanta doar pentru scurte incursiuni fotografice, am incorporat o functie care te va face fericit si in calatoriile mai lungi.

Experientele tale turistice se vor imbogati gratie unitatii GPS integrate in aparat. Aceasta ofera informatii referitoare la locul in care te afli la un moment dat, inclusiv latitudinea si longitudinea care pot fi inregistrate automat in datele fiecarei fotografii sau filmari.

Mai mult, TZ10 afiseaza tara, statul, orasul si diverse alte puncte de interes pentru a-ti oferi informatii utile in timp real, acoperirea fiind asigurata in peste 173 de tari si regiuni ale globului.

Recomandari