Mobilier de vacanta

Mobilier de vacanta
  calendar_month        
Mobilierul din rachita sau ratan pentru living se potrivesc aproape cu orice stil de decor. El poate arata elegant si formal, dar in acelasi timp poate conferi si o ambianta orientala incaperii.

Mobila din lemn impletit se muleaza perfect pe stilul country si cel rustic. Mobilierul din ratanul si rachita nu numai ca este disponibil in diferite stiluri, dar este si versatil, rezistent si se ingrijeste usor. Aceasta mobila este usoara si prin urmare poate fi mutata cu usurinta atunci cand vine vorba de curatat sub ea.

Spre deosebire de alte piese de mobilier sau accesorii rachita si ratanul sunt material eco-friendly.

Tapitare si accesorizare dupa pofta inimii
Mobila din rachita se poate adapta usor stilului informal dar si celui clasic daca o vei tapita cu materialele corespunzatoare. Majoritatea acestor piese se comercializeaza fara tapiterie sau accesorii, asa ca te poti avea mana libera in alegerea tipului de material si schema coloristica dorita.Observatie: Nu folosi produse pe baza de silicon pentru a lustrui piesele de mobilier din astfel de impletiruri.

Pentru a mentine acest mobilier, trebuie sa sters de praf in mod regulat, iar ocazional frecat usor cu o carpa imbibata in ulei de lamaie pentru a-l proteja si a-i da stralucire.

In afara de ratan, pentru a crea o atmosfera de vacanta poti apela si la mobilierul facut si din alte materiale cum ar si salcia, nuiele, iarba de mare, zambila de apa, frunzele de bananier, bambus si stuf.
75414.jpg


Bambusul este o planta tropicala, nu prea flexibila. Spre deosebire de ratan, are utilizari limitate se poate rupe destul de repede, asa ca mai bine cumpara doar accesoriile din acest material. Nu vrei sa-ti para rau dupa o canapea din bambus, asa ca mai bine ia un lampadar, o tavita sau un cos din acest lemn exotic.

Stuful se aplica de obicei pe deasupra ratanului mai ales in cazul sezutului si spatarelor scaunelor.
75413.jpgPreturi
Un fotoliu din rachita - 150 si 200 lei.
O canapea din rachita - 300 si 400 lei
Un cos de rufe - 40 si 60 lei
Comodele de import pot ajunge la 300 lei iar dulapurile la 400 lei
Veiozele si lampadarele din ratan se gasessc la 300 lei
Un set format din canapea de 3 locuri, 2 fotolii, o masuta de cafea si o comoda, toate din ratan il poti gasi la pretul de 11.000 lei
Set de dinning din zambila de apa in jurul a 3000 lei
Set din bambus (canapea, fotolii, masuta de cafea) la 3000 lei

Recomandari