Primul magazin exclusiv Lenovo din Romania

Primul magazin exclusiv Lenovo din Romania
  calendar_month        
Lenovo a deschis in Bucuresti primul magazin dedicat in exclusivitate produselor proprii: Lenovo Exclusive Store. Universul Lenovo devine astfel mult mai usor accesibil tuturor celor interesati de inovatia, experienta si solutiile IT oferite de al doilea producator de PC-uri din lume. Pentru prima data, toate produsele si accesoriile reprezentative Lenovo sunt disponibile intr-un singur loc: in centrul Bucurestiului.

La Lenovo Exclusive Store poti testa cele mai bune produse Lenovo

Incepand de miercuri, 16 martie, noul Lenovo Exclusive Store, aflat pe Bulevardul Unirii 19 B, le ofera vizitatorilor posibilitatea de a vedea, a atinge si a testa cele mai bune produse Lenovo. Conceput ca un centru al experientei tehnologice, magazinul isi primeste vizitatorii cu prezentari dedicate de produse, cu descrieri detaliate ale tehnologiei personale Lenovo, cu oferte de pret exclusive si consultanta in achizitionare.

Noul Lenovo Exclusiv Store este pasul pe care il facem catre utilizatori. De astazi va oferim toate conditiile pentru a analiza si a simti tehnologia Lenovo, de a intelege in mod direct experienta folosirii unor dispozitive inteligente si atent construite, a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Lenovo Exclusive Store este dezvoltat in parteneriat cu Eurosoft Computers. Simultan, se lanseaza si magazinul online www.lenovoexclusiv.ro. M-am implicat in acest proiect pentru ca este necesar un astfel de magazin pe piata romaneasca de IT. Un alt motiv sunt vanzarile crescute ale Lenovo, cu care avem deja un parteneriat. Lenovo Exclusiv Store este o modalitate eficienta pentru clienti de a vedea si a testa ei insisi produsele Lenovo,, a declarat Costinel Ilie, director general al Eurosoft Computers.

Pentru prima data in Romania, Lenovo Exclusive Store creeaza un punct nodal in care vizitatorii pot explora in detaliu viziunea Lenovo asupra tehnologiei personale: intrarea in era PC+. Aceasta era a inceput odata cu aparitia in scena IT a noilor dispozitive mobile, cu un impact tot mai puternic asupra utilizatorilor. Desi ele aduc experiente si aplicatii noi, toate au o radacina comuna: PC-ul. Iar utilizatorii vor in continuare o tastatura reala si un ecran de dimensiuni confortabile. De aceea, computerul personal nu va fi inlocuit in totalitate, ci doar rafinat si imbunatatit.
51289.jpg


Lenovo este pe deplin implicat in dezvoltarea PC-urilor pe termen lung. Compania sustine cresterea si inovatia in acest domeniu. Aceasta viziune se reflecta in experienta oferita de noul Lenovo Exclusive Store din Bucuresti.

DESPRE LENOVO

Lenovo este o companie de tehnologie personala cu o cifra de afaceri de 21 miliarde USD; este al doilea furnizor de computere personale din lume si deserveste clienti din peste 160 de tari.
Recomandari