Sa facem ceva pentru noi in fiecare zi

Sa facem ceva pentru noi in fiecare zi
  calendar_month        
Fiecare An Nou aduce cu sine un nou inceput, noi sperante, noi planuri. Ne propunem sa gasim echilibrul intre viata profesionala si cea personala.

Cate dintre noi nu isi propun: "Anul acesta ma voi lasa de fumat, voi gasi in sfarsit jobul dorit, nu voi mai manca seara, voi acorda mai multa atentie familiei, imi voi rezerva saptamanal cateva ore numai pentru mine, voi face mai multa miscare, voi renunta la ciugulitul de la birou si din fata televizorului, voi face in sfarsit excursia la care visez de acum 2 ani..."

O viata implinita inseamna armonia dintre trup si spirit, iar unul dintre obiectivele cel mai des intalnite este acela de a ne hrani cat mai sanatos.Misiunea Zepter pentru Sanatate ne indeamna sa ne schimbam obiceiurile daunatoare, sa facem ceva sanatos si bun pentru noi in fiecare zi, sa invatam cum sa eliminam cauzele si sa prevenim efectele negative.

O dieta si o alimentatie corecta nu depind numai de ceea ce mancam, ci si de cum pregatim si pastram mancarea si de ce anume folosim pentru a o prepara.

Sistemul Zepter Home Art este sistemul unic, patentat in intreaga lume pentru pregatirea sanatoasa si rapida a alimentelor, dar si pentru pastrarea in siguranta a alimentelor.
Cu vasele de gatit Zepter puteti gati mai rapid, si in acelasi timp fara apa, sare si ulei, economisind astfel timp, bani si energie.

Zepter International Romania
Bd. Unirii 70, bl. J4-J5, Bucuresti
tel.: 021-3020455
e-mail: market@zepter.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce suntem capabili?!
  • person

    "sa fim ceea ce gandim ca suntem!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right