Sase toastere pentru casa ta

Sase toastere pentru casa ta
  calendar_month        
Daca iti place sa gatesti, stii deja ca ai nevoie de cateva aparate electrocasnice in bucatarie.


In timp ce toasterul pare un robot mic si neimportant (orice fel de toaster este de ajuns) nu-l omite.
Sunt o gramada de prajitoare care arata si bine in bucatarie si isi fac si treaba. Am gasit sase toastere foarte tari, intr-o scurta tura pe amazon.com.
1. Otel inoxidabil (Stainless Steel)

75938.jpgImi plac prajitoarele in care poti sa bagi o felie mai groasa de paine. Iar otelul inoxidabil arata atat de clasic. Acest toaster s-ar potrivi cam in orice decor de bucatarie si are un sistem automat, care opreste aparatul cand painea este facuta. In acest fel evitati mirosul de paine arsa. Pretul este de 23.50 dolari.


2. Toaster cuptor (Toaster Oven)

51127.jpgAcest micut multi-tasker este un aparat electrocasnic excelent pentru bucataria ta, chiar daca esti o studenta, o proaspata sotie, sau o bucatareasa experimentata. Temperatura cuptorului poate ajunge pana la 450 de grade si are un timer de maxim 30 de minute. Pretul acestuia este de 24,99 dolari.


3.Toaster Digital Deal

75935.jpgPentru cei care iubesc tehnologia, acest aparat este facut special pentru voi. Produsul de fata ofera o functie de dezghetare si prajire intr-un singur pas. Spatiile pentru paine ajustabile, asigura compatibilitatea cu orice fel de grosime a feliei de paine. Pretul este mai ridicat, ajungand la 39.99 dolari.


4.Toasterul Procter-Silex

75934.jpgMarca de prajitor Proctor-Silex este folosita de foarte multi oameni, de ani buni. Acest prajitor este ieftin si poti fii sigura ca rezista mult timp. CUlorile de negru si crom arata foarte bine si adauga un stil classy. Pretul este de 14,99 dolari.


5. Preppy Pink

75936.jpgDaca iubesti culoarea roz, trebuie sa iti cumperi acest prajitor. Cu cele patru sloturi ale sale, toasterul Preppy Pink este ideal pentru o familie mare. Acest prajitor ofera noua nivele de brunare si un touchpad cu control pentru reincalzire si dezghetare. Cei trei ani de garantie iti vor face banii sa merite cheltuiti. Pretul este de 34,95 dolari.


6. Safe Sunbeam

75937.jpgNiciodata sa nu te mai temi ca-ti vei arde degetele. Materialul din exterior al prajitorului asigura ca niciodata nu se va incinge. Iar inovatia este ca poti praji painea la diferite nivele de intensitate, separat. Pretul este de 18,79 dolari.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubim & Suferim
  • person

    "traieste,iubeste si vei fi iubit."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right