Telefonul ASUS P320 in pas cu moda

Telefonul ASUS P320 in pas cu moda
  calendar_month        
Telefonul miniatural de tip PDA si cu functionalitate GPS, ASUS P320 este trendy prin noile sale infatisari: roz lucios si alb perlat.

Varianta originala P320 a fost bine primita de publicul sincronizat cu evolutia modei si a tehnologiei, gratie formei ultra-compacte, stilului subtire si a greutatii usoare.

Lansarea pe piata a noilor variante de culori ii va spori atractivitatea in randul persoanelor trendy. Asus P320 asociaza stilul si rafinamentul cu o gama larga de facilitati mobile avansate, reflectand bunul gust si abilitatea in alegerea gadget-urilor personale.

Senzual si distinct

Noile finisari ale lui P320 reflecta sincronizarea cu moda contemporana, excluderea compromisurilor si atentia obsesiva la detalii, elemente ce au ajuns sa reprezinte amprenta designerilor de la ASUS.

Senzual, cu rotunjimi lucioase, epatand prin eleganta si sclipiri atragatoare, cele doua fete noi ale telefonului P320 - una roz si cealalta alba - se imbina perfect cu designul elegant pentru a trasmite un stil desavarsit in mediile trendy.

75451.jpgFrumusete de durata

Liniile rotunjite ale lui ASUS P320 urmeaza cu delicatete si rafinament o forma ce se incadreaza confortabil in mana utilizatorului. Colturile curbate, muchiile rotunjite si butonul circular de navigare sporesc placerea estetica. Totodata, dimensiunile reduse ale telefonului confera mai multa eleganta si un stil mereu actual.

Facilitati extinse

In ciuda finetii transmise de aspectul sau - fie ca acesta este roz sau este alb - ASUS P320 integreaza o gama impresionanta de facilitati avansate. Operand pe o platforma software Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional, telefonul PDA isi dovedeste versatilitatea pe masura designului extraordinar. Nagivatia GPS, accesul la Internet prin conexiuni EDGE/GPRS si Wi-Fi precum si conectivitatea prin Bluetooth si USB sunt principalele facilitati oferite de catre acest telefon deosebit.

Navigatie GPS extrem de facila

ASUS P320 incorporeaza un modul GPS SiRF Star III cu ajutorul caruia permite orientarea rapida pe baza coordonatelor descarcate de la satelit. Receptia de calitate superioara si aplicatia de ghidare vor ajuta utilizatorii sa ajunga rapid si fara efort la destinatia dorita.

ASUS Today: functionalitate avansata, interfata usor de utilizat

ASUS P320 beneficiaza de o serie de aplicatii preinstalate, extrem de utile in activitatile curente. Colectia intitulata "ASUS Today" ofera acces rapid la programul de ceas, contul de e-mail, calendarul de activitati, programul de stiri, informatiile meteo si la player-ul audio.

Pentru a spori usurinta in utilizare, P320 include "Theme Manager", un utilitar prin care se pot schimba temele telefonului pe zile lucratoare si zile de week-end. Utilizatorul va putea sa le salveze si sa le selecteze ulterior printr-o singura atingere.

"ASUS Newstation" este o alta aplicatie notabila inclusa pe telefonul P320. Cu ajutorul acesteia, se vor putea receptiona in mod automat informatii actualizate despre evenimente curente sau site-uri Web, in vederea citirii stirilor sau a mesajelor de pe bloguri.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

doar o privire
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Net M
Shop Ele.rochevron_right