Iaurt: placerea simpla de la Muller

Iaurt: placerea simpla de la Muller
  calendar_month        
Muller Romania prezinta Iaurt, cel mai nou produs Muller care poate fi savurat de toata familia, in fiecare zi. Simplu, dar aparte, Muller Iaurt te va suprinde printr-o consistenta delicata si o textura catifelata, printr-o compozitie echilibrata si un gust diferit de orice ai incercat pana acum.


Muller Iaurt este alegerea oricui isi doreste sa se bucure zilnic de un produs lactat simplu si sanatos, recomandat de binecunoscuta calitate Muller si de standardele inalte, respectate cu strictete de companie.

Acest iaurt simplu, dar cu o textura si un gust special, continua traditia de neegalat a companiei Muller de a transforma laptele proaspat in produse lactate care le ofera consumatorilor o experienta inedita in fiecare zi.


Ambalajul de 150g ofera cantitatea potrivita de iaurt pentru cei care cauta sa evadeze din rutina zilnica intr-un mod placut si sanatos. Pentru cei dornici sa il incerce chiar acum, Muller Iaurt este disponibil la un pret foarte accesibil, atat in comertul traditional, cat si in supermarketuri si hypermarketuri.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right