Lansarea Programului Activia online si evenimentele Activia in aer liber

Lansarea Programului Activia online si evenimentele Activia in aer liber
  calendar_month        
Danone a lansat Programul Activia Online, in cadrul caruia, timp de 14 zile, consumatorii care vor alege sa acceseze site-ul www.activia.ro, vor primi online, de la cei doi consultanti Activia pe sport si nutritie - Marius Nedelcu si dr. Stolea Violeta, recomandari zilnice pentru o nutritie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Pe langa platforma de internet, consumatorii vor putea intelege si mai bine ceea ce inseamna Activia in cadrul seriei de evenimente in aer liber care se va desfasura pe perioada verii, in Bucuresti si alte 3 orase din Romania. Prin intermediul acestor actiuni, Activia isi propune sa atraga atentia asupra importantei miscarii in viata cotidiana si implicit, asupra nevoii de a adopta un stil de viata echilibrat.

Evenimentele Activia in aer liber vor avea loc in parcuri, duminica, in perioada iunie - august, dupa cum urmeaza: in Bucuresti (Parcul Tineretului - 12 iunie), Brasov (Parcul Central - 19 iunie), Cluj (Parcul Central - 3 iulie) si pe plaja din Mamaia (9 iulie).
53568.jpg


Toti cei care ni se vor alatura in aceste zile vor putea participa la diverse activitati, precum aerobic si Kangoo Jumps, vor sta de vorba cu experti in nutritie si bineinteles vor putea degusta produsele Activia. Pe langa acestea, vizitatorii vor avea posibilitatea sa devina vedetele Activia pe TV: in parcuri vor fi instalate cabine de filmare sub forma de sticlute Activia de baut, unde se vor inregistra mesajele tuturor celor care vor dori sa ne impartaseasca schimbarile realizate de ei cu ajutorul Activia", declara Sophia Petrova, Brand Marketing Manager Activia.

Prezenta pe piata din Romania din anul 2001, Activia include astazi 16 sortimente si este cea mai cunoscuta marca de iaurt. 20% dintre femeile din mediul urban mentioneaza Activia, atunci cand sunt intrebate ce marca de iaurt le vine in minte prima oara. Gama Activia este una dintre cele mai de succes marci internationale ale Grupului Danone, fiind consumata in peste 70 de tari.
Recomandari