Slabeste mancand pui! Secretul: cu sau fara piele?

Slabeste mancand pui! Secretul: cu sau fara piele?
  calendar_month        
Printre cele mai consumate tipuri de carne, fiind săracă în grăsimi, carnea de pui este, de asemenea, foarte populară pentru bogăția sa în minerale, vitamine și proteine, precum și pentru că este foarte gustoasă. Iar cei care o prețuiesc pe aceasta din urmă mai mult decât pe prima, vor mânca cu siguranță și pielea, care este chiar mai apetisantă decât carnea în sine. Dar este cu adevărat bine să mănânci pielea de pui?

La această întrebare a răspuns un nutriționist, care a declarat că pielea are aproximativ 32% grăsime. Astfel, dacă luăm în considerare 100 de grame de piele, trebuie să ținem cont de faptul că 32 de grame de piele au un conținut ridicat de grăsimi. Prin urmare, dacă puiul este consumat cu piele, aportul caloric ar putea crește cu aproximativ 50% pe porție. Prin urmare, concluzia este destul de evidentă. Ideal este să mănânci pui fără piele, cel puțin dacă vrei să te menții în formă și să ai grijă de silueta ta. Dar aceasta este doar una dintre întrebările legate de acest aliment.

Dar care este cel mai bun mod de a dezgheța carnea de pui?

Cel mai bun mod de a decongela carnea de pui este să o puneți în frigider și să o lăsați cel puțin o zi. Nu o lăsați niciodată să se decongeleze la temperatura camerei, deoarece riscul ca microorganismele să strice carnea este mai mare. Din acest motiv, trebuie evitată și dezghețarea cu apă fierbinte.



Recomandari