6 dansuri care iti imbunatatesc viata sexuala

6 dansuri care iti imbunatatesc viata sexuala
  calendar_month        
Miscarea stimuleaza starea de bine, imbunatateste sanatatea intregului organism si ajuta viata sexuala. Antrenamentele sexy ne ajuta sa ne tonifiem trupul intr-un mod senzual, ne face sa ne simtim mai bine in pielea noastra si mai receptivi la sex.

Iata mai jos cateva exercitii care te vor ajuta sa slabesti si sa iti imbunatatesti viata sexuala:

Dansul la bara

Dansul la bara este din ce in ce mai popular in randul femeilor care vor sa slabeasc pe acorduri senzuale. In acelasi timp pot invata figuri noi cu care sa isi impresioneze iubitul in dormitor. Numeroase scoli de dans au inclus in programul lor si astfel de lectii, care nu necesita experienta.

Pentru femeile cu un libido scazut, dansul la bara actioneaza precum un tratament. Nu te astepta insa sa inveti foarte repede. Acest dans este foarte dificil si te va solicita intens.

Salsa

Pentru a revigora viata sexuala, incrie-te la un curs de salsa. In doar jumatate de ora vei arde peste 200 de calorii si iti vei imbunatati starea de spirti. Nu trebuie sa fii un dansator innascut pentru a participa la aceste cursuri.

Pentru a intensifica experienta, poti participa la aceste cursuri alaturi de iubitul tau. In acest fel vei aduce un suflu nou in relatia ta, iar miscarile senzuale de salsa nu il lasa indiferent pe iubitul tau.

Dansul pe scaun

Pe piata vei gasi numeroase DVD-uri cu astfel de antrenamente. Cu ajutorul acestor exercitii vei arde un numar important de calorii si iti vei impresiona iubitul. Dansul pe scaun intareste abdomenul, picioarele si fesele.

Daca vrei sa ii oferi iubitului tau o seara speciala, impresioneaza-l cu noile tale miscari. Pune in surdina muzica senzuala, imbraca-te sumar si ofera-i un moment de neuitat.

Belly Dance

Mesajul acestui dans senzual din Orientul Mijlociu este sa iti iubeste trupul indiferent de cum arata. Asadar, pune pe tine o fusta accesorizata cu clopotei si unduieste-ti trupul pe acorduri orientale.

Si la noi in tara exista numeroase scoli de dans si centre unde poti invata acest dans erotic. Pe langa miscarile noi pe care le vei invata, la aceste cursuri vei arde peste 400 de calorii intr-o ora.

Daca nu te simti confortabil cu dansul la bara, poti incerca belly dancing, cu aceleasi efecte uimitoare pentru iubitul tau.

Zumba

Zumba inseamna "miscare rapida", iar acest dans de origine columbiana a produs o isterie mondiala. Acest dans este un mix de miscari de aerobic, dansuri latine si hip hop.

Pentru a participa la aceste dansuri nu trebuie sa fii profesionist. Acest nou tip de miscare solicita numeroase categorii de muschi si instaleaza o stare de bine.

Dansuri indiene

Dansurile indiene, inspirate din productiile de la Bollywood, reprezinta o alta modalitate de a incinge atmosfera in dormitor si de a arde grasimile. Intr-o jumatate de ora de dans indian vei arde peste 200 de calorii. Multe dintre aceste dansuri spun povesti de dragoste, ceea ce va intensifica sentimentele tale.

Daca in orasul tau nu se organizeaza astfel de dansuri, poti achizitiona DVD-uri care te vor initia in aceste dansuri exotice.

Autor: Mihaela Rotaru

Recomandari