Ce diete au ales vedetele de la Hollywood - Gisele Bundchen

Ce diete au ales vedetele de la Hollywood - Gisele Bundchen
  calendar_month        
La Hollywood nu e totul numai lapte si miere! Vedetele sunt nevoite sa faca eforturi serioase pentru a-si mentine siluetele perfecte.

Urmareste serialul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi diete ale vedetelor si pentru a putea fura de la ele cateva idei bune pentru silueta!

Gisele Bundchen si dieta de detoxifiere Martha`s Vineyard

Secretul siluetei supermodelului brazilian Gisele Bundchen este dieta de detoxifiere Martha`s Vineyard, a carei adepta este vedeta. Acest regim promite cu 10 kilograme mai putin pe cantar, in doar 21 zile.

Principiul dietei Martha`s Vineyard: bulioane de legume, infuzii de plante, cateva zile de fructe si... asta e tot!

Asadar, dieta este una lichida, ultra detoxifianta pentru organism.

Parerea nutritionistului asupra dietei Martha`s Vineyard

O dieta de detoxifiere este benefica, dar pe o durata scurta. 21 zile inseamna mult prea mult timp. Cura de detoxifiere trebuie sa dureze maximum 2 zile, iar 1 e si mai bine.

Pe termen scurt, cura de detoxifiere nu creeaza dezechilibre: bulionul de legume aduce oligoelemente, sucul de fructe are zahar, iar toate aceste vegetale purifica organismul, compensand excesele din alte zile.

Riscurile

Riscul principal este oboseala. In ziua de detoxifiere e important sa eviti sportul si sa te odihnesti. A doua regula: bea maximum 2 litri de lichid pe zi, sa nu obosesti rinichii.

O idee numai buna de furat de la Gisele Bundchen

Spune da curei de detoxifiere, dar doar o zi pe saptamana, si in conditii de repaus. Meniul ideal in acest caz ar trebui sa fie compus din: bulion de legume, ceaiuri indulcite cu un pic de miere si compoturi fara zahar adaugat. A doua zi vei avea un ten luminos, te vei simti mai usoara si mai bine in pielea ta.

Vezi si articolul despre dieta aleasa de Scarlett Johansson!

Vezi si articolul despre dieta aleasa de Rihanna!

Vezi si articolul despre dieta aleasa de Kirsten Dunst!

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right