Dieta Hampton

Dieta Hampton
  calendar_month        
Dieta Hampton este un regim alimentar care se bazeaza pe un nivel scazut de carbohidrati. Acest regimul alimentar a fost realizat de doctorul Fred Pescatore, directorul Centrului de cercetare Atkins.

Multi vad aceasta dieta ca o evolutie a celei intitulate Atkins . Chiar si intre aceasta si dieta South Beach exista similaritati.

Cu toate acestea, multi nutritionisti sunt de parere ca dieta Hampton este cu mult mai sanatoasa decat cele amintite mai sus.

Concept

In cartea sa intitulata "Dieta Hampton: slabeste repede si sanatos cu planuri de alimentatie delicioase", Fred Pescatore dedica un capitol intreg explicand actiunea pe care o au anumite uleiuri si grasimi asupra corpului nostru.
Acesta indica o serie de grasimi mono-saturate ce se gasesc in anumite alimente cheie.

Asadar, conceptul pe care se bazeaza aceasta dieta este legat de consumul unor uleiuri recomandate in pierderea kilogramelor in plus.

Secretul? Uleiul extras din nuci de MacadamiaDoctorul Pescatore sugereaza uleiul de nuci de Macadamia (de provenienta australiana) ca fiind secretul dietei Hampton.

Folosit la gatit in locul celui de masline, uleiul poate actiona eficient reducand depozitele de grasime din organismul tau.

Ce pot sa consum?

Daca vei dori sa urmaresti dieta Hampton trebuie sa stii ca ea se bazeaza pe un nivel scazut de carbohidrati neprocesati termic si alimente organice.

Intr-o prima etapa, dieta este mai stricta, insa pe parcurs aceasta devine mai permisiva, iar monitorizarea kiogramelor devine mai usoara.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Rochii deosebite de seara Moniq
  • person

    "rochii , rochii si iar rochii..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right