Go! Go! Diet pe biciclete la SkirtBike 3

Go! Go! Diet pe biciclete la SkirtBike 3
  calendar_month        
Go! Go! Diet a fost alaturi de participantele la cea de-a 3-a editie SkirtBike, un eveniment biciclistic dedicat femeilor, care a avut loc sambata, 26 mai. In ciuda vremii posomorate, aproximativ 300 de fete in tinute chic pe biciclete colorate si cu cosulete pline de flori, s-au strans in Parcul Circului pentru a demonstra ca mersul pe bicicleta infrumuseteaza.

Alaturi de ele, cativa baieti au gasit solutii ingenioase de a se integra, unii dintre ei purtand kilturi si papioane. A fost o defilare a elegantei pe bicicleta, dar si a bicicletelor elegante si interesante, oferind un frumos spectacol in culori pe strazile cenusii de ploaie ale Bucurestiului.

O echipa Go!Go!Diet a pregatit biciclistele pentru plecare, oferindu-le sticle pentru apa, speciale pentru biciclete, pentru ca hidratarea este esentiala pentru o viata sanatoasa, dar si baloane SkirtBike care sa le inveseleasca bicicletele.

In ciuda ploii, buna dispozitie s-a citit pe chipurile tuturor celor 300 de persoane care au defilat pe traseul Aleea Circului - Soseaua Stefan cel Mare - Calea Dorobantilor - Piata Charles de Gaulle - Bd. Aviatorilor, avand ca punct de popas Parcul Herastrau, pe pajistea de la Roaba de Cultura. Participantele au fost intampinate cu multe surprize si premii.

53638.jpg

77670.jpgIn cadrul tombolei SkirtBike, Go!Go!Diet a oferit unei bicicliste norocoase dieta pentru 7 zile. Ea va primi zilnic, timp de o saptamana, 3 mese principale si 2 gustari, la adresa indicata de ea. Meniul dietei contine multe alimente gustoase si sanatoase, preparate ingenios. Prin intermediul dietei, metabolismul este reglat printr-un regim care nu infometeaza si, totodata, elimina starea de oboseala. Mersul pe bicicleta potenteaza efectul dietei, invioreaza si ajuta la intarirea musculaturii si la reglarea ritmului respirator.

Go! Go! Diet a fost alaturi de SkirtBike pentru ca impreuna promoveaza un stil de viata sanatos si activ. O alimentatie echilibrata si multa miscare sunt principali factori care contribuie la mentinerea unei forme fizice desavarsite.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

prima zi de scoala un chin sau o usurare
  • person

    "toti copii fac prostii dar toti iti spun sincer de ce. chiar daca au o imaginatie bogata sunt sincer"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right