Lista neagra a produselor de slabit

Lista neagra a produselor de slabit
  calendar_month        
Produse care iti taie foamea, diuretice, suplimente: in incercarea de a slabi, multe femei recurg la acestea fara sa consulte un medic, si nu stiu ca se expun unor riscuri chiar mortale. Iata lista neagra a produselor de evitat!

1. Produsele pe baza de Aristolochia Fangchi: sute de cazuri grave!

Deoarece sunt naturale, avem tendinta sa credem ca plantele nu pot fi periculoase. Iata o atitudine foarte gresita, care ne poate duce la moarte. In urma consumului de pilule de slabit pe baza de plante chinezesti (precum este si aceasta planta, Aristolochia Fangchi), doua femei au murit in Franta in 2000 si 2001, si 100 de cazuri de insuficienta renala au fost diagnosticate in Belgia. Aceasta planta este foarte toxica pentru rinichi, si este interzisa in multe state. Problema e ca nimeni nu poate opri vanzarea sa pe Internet...

Best Life, Sibutral: pilule ce pot ucide!

In 2008, o femeie a murit din cauza pilulelor Best Life. Ambele marci contin sibutramina, o molecula ce determina scaderea in greutate, dar si cresterea presiunii sangvine, tahicardie, dureri de cap, palpitatii. In Italia, aceste produse sunt interzise dupa 2 decese in 2002. Substanta se mai gaseste si in produsul Venom Hyperdrive 3.0.

Atentie la diuretice!

Deoarece favorizeaza eliminarea apei, produsele diuretice beneficiaza de reputatia scaderii in greutate. Ele nu au insa niciun efect asupra arderii grasimilor, si pot duce la carente, mai ales de potasiu (cu urmari de tulburari ale ritmului cardiac). Ele deregleaza functia renala si pot fi responsabile de insuficienta renala. Intreaba-ti mereu medicul!

77374.jpg

Super Slim: amfetamina care taie foamea!

Anorex, Super Slim, Moderatan, Dinintel, Fenproporex Deglaudel, Incital sunt produse amfetaminice care taie foamea, interzise in multe tari. Cu toate acestea, substanta se gaseste in produse de slabit vandute pe Internet, sub diferite nume: amfepramona, clobenzorex, fenproporex si mefenorex. De ce sunt periculoase? Duc la hipertensiune pulmonara primitiva, efecte cadiovasculare grave, dependenta si risc de folosire abuziva.

Ephedra: total interzisa!

"Therma Power": numele asta nu-ti spune nimic? Acest produs de slabit, vandut ilegal pe Internet, contine efedrina (substanta extrasa din planta ephedra), care produce tulburari cardiace grave (cresterea tensiunii arteriale si a debitului sangvin) si uneori mortale. Ephedra sau Ma Huang sunt una si acceasi planta sub nume diferite. Citeste deci etichetele produselor cumparate!

Alli si Xenical: efecte secundare

Orlistat: un nume care probabil ca nu-ti spune nimic! Si totusi este vorba despre molecula care este continuta in pilulele Alli si Xenical, folosite contra obezitatii. Aceasta substanta diminueaza absorbtia de grasimi in organism. Pericolele sale: creste cantitatea de grasimi in fecale la 24 - 48 ore dupa ingerare (rezulta diaree), diminuandu-se astfel absorbtia substantelor solubile in lipide, precum sunt vitaminele A, D, E si K, marind astfel riscul de carente.

Extractele tiroidiene: uita de ele!

In 2006, 15 persoane care au consumat capsule de slabit pe baza de extracte tiroidiene au fost spitalizate la Paris. Una dintre ele a decedat. Astazi, extractele tiroidiene sunt interzise in Franta. Ele se gasesc de vanzare pe Internet, insa riscul cardiac este mare. Hormonii tiroidieni mentin pulsul in permanenta la 110 - 120, contra a 70 - 80 cum este normal.Suplimentele alimentare: prea putin controlate

Suplimentele alimentare (vitamine, minerale) nu sunt medicamente, ceea ce inseamna ca sunt prea putin controlate de organismele specializate. Nimeni nu spune sa nu iei, insa cu moderatie si sa le preferi pe cele scumpe, caci de data asta pretul chiar este un garant al calitatii.

Acomplia: risc de depresie

Acomplia, medicament anti-obezitate, contine ca substanta activa rimonabant, care determina depresie la persoanele cu antecedente psihiatrice. Si el se poate gasi de vanzare pe Internet.Nu combina produsele!

Crezi ca slabesti mai repede daca asociezi mai multe produse de slabit? Nu, este total interzis sa faci acest lucru fara sa-ti intrebi medicul. Combinatiile pot fi fatale! La fel, este inutil sa dublezi dozele de medicamente de slabit in scopul de a slabi mai repede.

Lista neagra a pilulelor americane de slabit

FDA (Food and Drug Administration - organismul de control american al medicamentelor) a publicat in decembrie 2008 lista pilulelor de slabit care contin substante farmaceutice nedeclarate (sibutramina, rimonabant, fenitoina, fenolftaleina) cu risc inalt pentru sanatate (accidente cardiace). Acestea sunt: Fatloss Slimming, 2 Day Diet, 3x Slimming Power, Japan Lingzhi 24 Hours Diet, 5x Imelda Perfect Slimming, 3 Day Diet, 7 Day Herbal Slim, 8 Factor Diet, 7 Diet Day/Night Formula, 999 Fitness Essence.

Nu cumpara de pe Internet!

Este total interzis sa cumperi orice fel de pilule de pe Internet. Acestea nu sunt controlate si nimic nu-ti garanteaza ca vor contine aceleasi substante ca cele vandute in farmacie. Exista riscul mare sa contina substante toxice pentru organism, dar mai ales pentru rinichi si ficat, care le elimina. Concluzie: cumpara intotdeauna din farmacie, si nu fara aviz medical!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sfaturi pentru a fi frumoasa
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Scarlett Violet
Shop Ele.rochevron_right