Mersul pe tocuri slabeste?

Mersul pe tocuri slabeste?
  calendar_month        
Tocurile exprima rafinament, eleganta si multa atitudine. In sondajele pentru barbati cu totii si-au exprimat dorinta de a vedea femeile incaltand tot mai des pantofi cu tocuri.

Persoanele plinute pot parea mai slabe alegand tocul potrivit, persoanele mignone pot ajunge la inaltime iar cele care se au o stare de spirit foarte pesimista si-o pot inlatura cu o pereche de tocuri si cu atitudine.

Dar pe langa toate acestea, incordarea piciorului care calca pe un toc de 10 centimetri, se simte si in jurul taliei?

Parerile sunt impartite, unii specialisti spun ca da. Pantofii cu toc stimuleaza si lucreaza musculatura, accelerand metabolismul celei care ii poarta.

Daca corpul are o pozitie adecvata persoana care incalta tocuri poate slabi si mai mult decat atat isi va modela musculatura picioarelor.Muschii periferici, abdominali si dorsali actioneaza la fiecare pas.

Sa nu va imaginati acum ca o sa propunem o dieta cu...tocuri, pentru ca bineinteles nu va fi eficienta. In continuare sportul este recomandat si alimentatia adecvata.

Care mai sunt beneficiile tocurilor?

Pe langa infrumusetarea tinutei, iata inca cateva motive din popor pentru care este bine sa purtam pantofii inalti:

Tocurile imbunatatesc viata sexuala. Muschii din zona pelviana sunt actionati si astfel femeile obtin o mai mare placere in timpul actului sexual.
Tocurile purtate cat mai des te tin departe de a fi o persoana singura, intotdeauna vei avea admiratori care vor roi in jurul tau.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right
Anii - Annie Ernaux
Shop Ele.rochevron_right