Stop celulita!

Stop celulita!
  calendar_month        
Majoritatea femeilor se confrunta cu aceasta problema. Cauzata de alimentatia inadecvata, de sedentarism sau dereglari hormonale, celulita constituie unul dintre principalele motive pentru care o femeie nu mai este prietena prea buna cu oglinda.

In afara de tratamentele corporale pe care le poti realiza la un salon de specialitate, consumul sporit de lichide si activitatea fizica sustinuta, mai poti face ceva: adu cateva schimbari alimentatiei tale!

Intr-adevar, nu poti sa iti schimbi total de la o zi la alta modul tau de a te alimenta. Poti insa sa renunti la anumite alimente, daunatoare pentru tine si silueta ta, si sa introduci treptat acele "alimente minune" . Noi iti dezvaluim cateva dintre acestea; vor avea un impact deosebit asupra pielii si siluetei tale, iar combinate cu activitatea fizica, sigur te vor ajuta sa revii la formele initiale pe care le iubeati depotriva si tu si oglinda ta:
Ananasul:

Este recomandat in foarte multe cure de slabit, inclusiv in dieta ce are la baza alimentele cu calorii negative . In ceea ce priveste dieta anticelulitica, substanta minune nu este continuta de fructul propriu-zis, ci de tulpina acestuia. Este vorba despre bromelaina, o enzima antiinflamatorie ce favorizeaza resorbtia edemelor si, implicit, a celulitei. Aceasta substanta este parte componenta a multor medicamente destinate reducerii celulitei / slabirii.
Sparanghelul:

Unul dintre motivele care duce la aparitia celulitei este acumularea de apa in tesuturi. Proprietatea diuretica si depurativa a sparanghelului face din acesta unul dintre cele mai bune alimente detinate combaterii celulitei. Il poti consuma foarte bine sub forma de salate. O cura de sparanghel - in timpul careia vei avea grija sa consumi zilnic o astfel de salata - nu numai ca te va ajuta sa pierzi cateva kilograme, dar va avea un impact deosebit si asupra celulitei, in sensul reducerii acesteia.

Ceaiul virgin:

Consumul de ceai virgin sub forma de pudra integrala macinata la rece favorizeaza eliminarea grasimilor. O alta proprietate a ceaiului virgin este aceea de a impiedica asimilarea glucidelor si a lipidelor in exces ce provin din alimentatie, datorita compusilor fenolici pe care ii contine.

Cretusca:

O poti gasi la plafar, sub forma de pudra, ceai sau tinctura. Este puternic diuretica, favorizand eliminarea adipozitatilor si a lichidului din tesuturi. Ajuta la drenarea edemelor si la eliminarea toxinelor din organism. Daca optezi pentru varianta sub forma de ceai, 2 cani de ceai de cretusca inainte de mesele principale sunt perfecte pentru combaterea celulitei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce suntem capabili?!
  • person

    "sa fim ceea ce gandim ca suntem!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right