Un stil de viata sanatos, prin dans

Un stil de viata sanatos, prin dans
  calendar_month        
In prag de vara suntem preocupate mai mult ca oricand de silueta noastra si ce alta activitate fizica mai placuta si motivanta am putea avea daca nu dansul in aer liber alaturi de prieteni.

De aceea, Nestle Fitness s-a gandit sa vina mai aproape de tine, chiar in mijlocul orasului, unde stim ca esti mereu prinsa in freamatul cotidian.

Timp de o saptamana vom fi alaturi de tine in parcuri si in fata campusurilor universitare pentru cateva minute de relaxare si buna-dispozitie.

Depinde de tine unde poti ajunge mai repede si mai usor, in perioada 18 - 23 mai, sa vezi o noua coregrafie a lui C.R.B.L si sa te alaturi trupei de aerobic care te invita la putina miscare.

Camelia Dinu este instructoarea care coordoneaza echipa de aerobic si dans pe tot parcursul campaniei si iti va indruma pasii pentru ca aceasta vara sa te prinda in forma maxima.

"Avem cu totii un ritm de viata alert dar nu trebuie sa renuntam la miscare chiar daca nu ajungem la sala de fitness sau nu luam lectii de dans. Miscarea nu este doar pentru profesionisti, fiecare dintre noi trebuie sa faca zilnic minim 30 de minute de exercitii fizice.

Nu uitati ca secretul in viata sta in optimism, perseverenta si buna dispozitie si pentru aceasta trebuie sa incepem prin a ne pune in miscare", declara C.R.B.L.

Iata programul campaniei noastre, speram sa te regasim printre dansatori!
Politehnica - 19 mai
Universitate - 20 mai
ASE - 21 mai
Tineretului - 22 mai
Herastrau - 23 mai

Cercetarile arata ca exercitiile regulate combinate cu un plan de alimentatie echilibrat sunt cel mai bun mod de a ne mentine silueta si au rezultate benefice pentru sanatatea si starea psihica pe parcursul intregii zile.

Totodata, oamenii care participa la activitati fizice cu prietenii si/sau familia sunt mai dedicati acestor activitati si, totodata, ei se bucura de camaraderie, interactiuni si experiente sociale satisfacatoare.

Recomandari