WellfitExpo la Baneasa Shopping City

WellfitExpo la Baneasa Shopping City
  calendar_month        
WELLFITEXPO - expozitie internationala specializata in fitness, wellness, frumusete si ingrijire corporala din Romania - se desfasoara in perioada 1 - 4 octombrie 2009, la Baneasa Shopping City (platforma expozitionala).


Wellfit - concept unic pana acum in Romania - se adreseaza profesionistilor in fitness (instructori, proprietari si/sau manageri de sali de gimnastica, cluburi sportive, centre de infrumusetare, spa-uri, etc), cat si unui numar mare de consumatori finali interesati de practicarea sporturilor active (fitness, gimnastica aerobica, etc.) pentru pastrarea sanatatii si formei fizice.


Se estimeaza prezenta a peste 27.000 de vizitatori (dintre care 2.500 specialisti din domeniu) pe parcursul celor 4 zile de expozitie. Programul targului este 10.00 - 20.00.


In cadrul Wellfit se va desfasura, in intervalul 3 - 4 octombrie, "Conventia Masterclass de Fitness si Aerobic", prezentata de Rebecca Small. Echipa nationala de gimnastica a Romaniei va sustine sesiuni de pregatire pentru competitia internationala din Timisoara (octombrie 2009) si alte evenimente sportive.


Avanz Fairs&Events este organizator de expozitii existent inca din 1992 pe piata romaneasca si sud-est europeana. Puteti gasi mai multe informatii pe www.wellfitexpo.com .

Recomandari