Alimentul ieftin care ajuta cel mai mult la slabit. Mihaela Bilic: "Este Dumnezeu"

Alimentul ieftin care ajuta cel mai mult la slabit. Mihaela Bilic: "Este Dumnezeu"
  calendar_month   update 13 Feb 2024, ora: 11:23      
Nutritionistul Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai bun aliment pentru slabit. Ea a marturisit ca il consuma zilnic, de ani, buni pentru ca, pe langa beneficiile pe care le are pentru sanatate, este si un bun aliat in lupta cu kilogramele in plus. Mai mult, este un aliment ieftin, accesibil tuturor.

Conform nutriționistului, „lactatele sunt Dumnezeu” și partenerul de nădejde al oamenilor care s-au saturat de dietele restrictive si de infometare.

„Sunt niște lucruri interesante, pe care nici măcar nutriționiștii nu le înțeleg cu privire la metabolism. S-au făcut inclusiv studii comparative, însă e clar că sunt anumiți nutrienți care intensifică eficiența de a slăbi și atunci, dacă mâncăm puțin, măcar să nu ne fie foame.Ar trebui să fim isteți și să mâncăm alimente umflate cu apă și cu aer, să ni se pară că mâncăm mult, astfel încât să nu iasă calorii multe și mai avem și alimente care accelerează slăbitul”, a spus Mihaela Bilic, citată de spectacola.ro.

Mihaela Bilic spune ca lactatele accelereaza metabolismul si sunt satioase, ele tin de foame toata ziua.

„Eu întotdeauna am băut lapte în loc de apă, mănânc lactate precum bebelușii. Proteina din lapte slăbește și nu există animal căruia să-i dai lapte indiferent de vârstă și să nu-l vrea.Când zic lapte, mă refer la produsele lactate slabe fermentate, laptele dulce, kefir, iaurt, brânza proaspătă de vaci, care e de dietă și urda românească. În momentul în care le introducem în alimentația noastră, iar asta înseamnă 3 porții de lactate pe zi, slăbitul se dublează ca eficiență și randament. Lucrurile sunt științifice și demonstrate”, a spus Mihaela Bilic. Pe de altă parte, dacă sunt persoane care obișnuiesc să consume iaurturi cu fructe, Mihaela Bilic recomandă ca acestea să fie alese în funcție de cantitatea de zahăr pe care o conțin, de fapt.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

a 6 a zi de regim
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right