Avertismentul nutritionistului Mihaela Bilic: "Ciresele ingrasa teribil"

Avertismentul nutritionistului Mihaela Bilic: "Ciresele ingrasa teribil"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
14 Iun 2021, 13:15
  update
Actualizat
14 Iun 2021, ora: 13:15
     
Fructele sunt adesea recomandate in dietele de slabire. Nutritionistul Mihaela Bilic atrage insa atentia ca exista fructe cu un continut foarte mare de zahar, care pot ingrasa foarte mult.

Aceasta a explicat ca in fruntea topului fructelor care îngrașă se afla ciresele, alaturi de pepeni si struguri. Nutriționistul recomandă să fim atenți la cantitatea de fructe pe care o consumăm, dacă nu vrem să luăm în greutate.

„Cireșele îngrașă teribil”, avertizează nutriționistul Mihaela Bilic care spune că „pe un podium al fructelor care îngrașă, cireșele sunt primele. La toamnă vor fi strugurii care bat orice. Iar acum mi se pare că cireșele, prin aceste ameliorări de soi, mi se par că sunt atât de dulci, îmi par aproape grețos de dulci, parcă sunt confiate.

Adică sunt din ce în ce mai mari, mai dulci, și nu neapărat că au fost cu pesticide, ci pentru că, sunt sigură, soiurile au fost ameliorate. Adică greu mai găsești cireșele alea apoase și fără gust pe care le aveau bunicii noștri în curte”, a spus nutriționistul. Iar cireașa e grea. Un kilogram de cireșe e un castron un pic mai mare. Căpșunile măcar nu au risc pentru siluetă. Dar cireșele, pepenii și strugurii sunt bombă”, a adaugat Mihaela Bilic.
Recomandari