Secretele Nadiei Comaneci: cum se mentine in forma la 51 de ani

Secretele Nadiei Comaneci: cum se mentine in forma la 51 de ani
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
21 Iun 2013, 14:53
    photo_cameraNadia Comaneci     person Nadia Comaneci
Nadia Comaneci a scris istorie in gimnastica si pe tot parcursul vietii ei a continuat sa fie un ambasador al sportului si al unui stil de viata sanatos. Luna viitoare se implinesc 37 de ani de cand castiga prima nota de 10 la Olimpiada, si punea Romania pe harta lumii.

Intr-un interviu acordat agentiadepresamondena.ro, fosta gimnasta a vorbit despre importanta miscarii in viata de zi cu zi si secretele unei vieti sanatoase.

"Nu ma gandesc chiar in fiecare an la aceasta sarbatoare. Este greu de crezut ca au trecut 37 de ani de la acest moment si ca lumea inca isi aminteste cu placere, bineinteles cei care erau in viata atunci. Sper ca am transmis o motivatie pentru cei care m-au urmarit si ca am demonstrat ca este posibil ca in viata sa fii campion in ceea ce doresti sa faci, daca depui pasiune si munca", spune Nadia.

Nadia Comaneci se mandreste si astazi cu un trup de invidiat, iar chipul sau e luminat de o stralucire ce porneste din interior.

"Elementele-cheie ale unui stil de viata sanatos reprezinta o alimentatie echilibrata, sa iti gasesti timp pentru miscare, sa fii activ, sa fii mereu pozitiv si sa ai grija sa te inconjori de oameni care te influenteaza pozitiv!", a incheiat ea.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Sistemul nervos cedeaza
  • person

    "ce iubim mai mult? pe noi, pe ei, viata pe care o ducem, locul in care ne aflam ce iubim?"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere