Balaceala garantata cu gama pentru baie On Line Kids

Balaceala garantata cu gama pentru baie On Line Kids
  calendar_month        
Copiii sunt ca "argintul viu": sunt din ce in ce mai activi, le place sa alerge, sa sara, sa se joace, sa exploreze. Nevoia baitei de seara devine tot mai stringenta si in acelasi timp, o provocare!

La aceasta varsta copii fie iubesc apa, fie le e frica de apa. Oricum ar fi, baita de seara este un spectacol in care parintele incearca sa isi spele copilul, dar, pana cand ajunge samponul sa faca spuma, el deja vrea sa faca altceva.On Line a inteles aceasta provocare cotidiana a parintilor si vine in intampinarea lor cu gama pentru baie On Line Kids. Aceasta este alcatuita din 4 sortimente de produse Gel de dus 2 in 1 (pot fi folosite si ca sampoane).

Designul jucaus al recipientelor colorate, precum si etichetele cu ursi, ratuste, vulpite si vacute, va atrage cu siguranta atentia copiilor, iar aromele de ciocolata, fructe exotice, cirese si lapte cu miere vor face din experienta baii de seara un moment placut si asteptat. Gelul de dus are formula "fara lacrimi" si este extrem de delicat cu parul si pielea celor mici. in plus, spuma va oferi copilului suficiente resurse de joaca pentru ca acesta sa stea in cadita pana cand este spalat si ultimul degetel.

64048.jpg


Totodata, gama ofera si doua sortimente de sapun lichid, cu aroma de zmeura si piersica, pentru a te asigura ca, dupa ce a explorat lumea, micutul tau va avea grija sa se spele pe manute.
Atat samponul si gelul de corp, cat si sapunul lichid au un pH neutru si ingrediente atent alese pentru pielea sensibila a copiilor, nu au alergeni si au fost testate dermatologic.

Pretul unui Gel de dus 2 in 1 este 7,80 RON si al unui sapun lichid este de 9,90 RON. Acestea sunt disponibile in supermarketuri si hipermarketuri pe tot cuprinsul tarii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right