Vedete cu familii foarte moderne

Vedete cu familii foarte moderne
  calendar_month        
Familii dezbinate sau familii moderne? In ziua de astazi sunt sinonime, mai ales in lumea vedetelor!

Mel B

Fosta Spice Girl are doi copii cu doi barbati, si niciunul dintre ei nu este sotul ei, desi este casatorita cu Stephen Belafonte. Insa vedeta este mandra de familia ei:

"Am doua fiice superbe cu doi tati diferiti - nu sunt foarte mandra de asta, dar asta e situatia si trebuie sa o accept."


Ulrika Jonsson

Ulrika Jonsson are patru copii cu patru tati diferiti. Ea a declarat in cursul celei de-a patra sarcini:

"Sunt total responsabila pentru copiii mei si ei sunt testamentul meu. Am creat trei copii stralucitori, minunati si iubitori."

64047.jpg
Eddie Murphy

Eddie Murphy are opt copii cu patru femei diferite, ultimul sau copil fiind Angel Iris, fiica sa cu Mel B. Copiii actorului au varste cuprinse intre trei si douazeci si unu de ani.Heidi Klum

Heidi Klum a facut primul copil, pe Lemi, cu omul de afaceri italian Flavio Briatore. Apoi, ea a mai facut inca trei copii cu sotul sau, vedeta pop Seal. Tatal biologic al lui Leni nu este implicat in viata copilului. De altfel, Heidi a declarat ca "Seal este tatal lui Leni".

Patsy Kensit

Recent divortata de cel de-a patrulea sot, Patsy Kensit are doi fii si fiecare dintre ei are cate un tata celebru. Fiul cel mare, James, este fiul lui Jim Kerr, cantaretul de la Simple Minds. Fiul cel mic, Lennon, este copilul lui Liam Gallagher de la trupa Oasis.

93682.jpg


Rod Stewart

Rod Stewart este tatal a opt copii, cu cinci mame diferite. Cel mai mare copil al cantaretului are treizeci de ani.Joan Collins

Cand ai atat de multi soti ca Joan Collins, e normal ca si copiii sa aiba tati diferiti. Joan are trei copii cu doi barbati diferiti. Joan are doi copii cu cel de-al doilea sot: o fiica pe nume Tara si un fiu, Alexander. Apoi a facut si cel de-al treilea copil, Katyana, cu al treilea sot.

Crezi ca e gresit ca o femeie sa faca mai multi copii cu tati diferiti? Sau ceea ce conteaza e ca parintii sa-si iubeasca si sa aiba grija de copiii lor?


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right