Accesorii de vacanta

Accesorii de vacanta
  calendar_month        
Vara se pot purta cu succes accesoriile din rafie, sfoara sau paie nu numai pe plaja ci si la serviciu. Poti opta pentru palarii, posete, curele, cercei chiar si sandale sau papucei cu talpa din paie sau sfoara.

Ce sa urmaresti?

Ideea este sa nu le porti pe toate o data. Un accesoriu, maxim doua din acest material sunt suficiente pentru o tinuta cu iz de vacanta.

Atentie si la materiale. Nu combina textilele pretioase cu sandale cu talpa din sfoara sau cu palariile din rafie sau paie.

Gentile din paie cu manere din piele sunt foarte sic si confortabile. Combinatia rafie-bumbac sau paie-panza este foarte potrivita.

79997.jpgAccesorii din rafie si sfoara la serviciu

Sandalele cu talpa din sfoara pot fi combinate cu o pereche de pantaloni evazati si un top lejer pentru a forma o tinuta casual de serviciu. Curele din sfoara se potrivesc si ele de minune la tinutele casual.

79996.jpgCreativitate vestimentara in concediu

Concediul la mare lasa loc creativitatii cand vine vorba de alegerea hainelor. O rochie fluida cu o palarie cu boruri largi din rafie colorata te va scoate in evidenta pe plaja.

Pe palarie poti pune o funda diafana iar geanta o poti accesoriza cu diferite brose. O geanta mare de plaja, din rafie va face din tine si o persoana care tine cont de trend dar si una practica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Copii
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right