Brandul de imbracaminte Dimensione Danza vine in Romania!

Brandul de imbracaminte Dimensione Danza vine in Romania!
  calendar_month        
Incepand cu luna septembrie a acestui an, brandul italienesc de imbracaminte Dimensione Danza va deschide primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City.

Dimensione Danza este un brand de imbracaminte premium din Italia, aparut in 1983 din imbinarea talentului balerinei Nadia Necchi si al sotului acesteia, Enrico Baroni, specialist in moda.

Cei doi au propus un concept unic pe piata caracterizat prin confort, feminitate marcanta si deosebita atentie la detalii. Brandul s-a inspirat din lumea dansului si atmosfera street style-ului New York-ez, oferind piese vestimentare urbane si confortabile.

Produse de SINV, acelasi producator al liniilor See by CHLOE, MCQ Alexander McQueen si Love Moschino, cele 4 colectii adresate femeilor: City, One mile From Home, Active si Weekend sunt inspirate din diverse momente ale vietii cotidiene, oferind un stil functional fara a renunta insa la feminitate si libertatea de fi tu insati in orice situatie.

Sub sloganul "With determination, beat and passion live every day to the full and discover your dimension!", tinutele Dimensione Danza din colectia toamna-iarna 2011 reprezinta culoare, confort, eleganta, detalii sofisticate - toate oferind libertatea unui joc stilistic si cromatic pentru realizarea unui look modern bine definit.

57108.jpg


City asemeni tie, moderna, versatila, niciodata banala, te face sa te simti in largul tau.

One Mile From Home usor de purtat, tinute relaxate in armonie cu propriul stil vestimentar.
Active este o atitudine si un fel de a fi, reprezentand libertatea si energia ta nelimitata fara a-ti neglija insa latura feminina.

Weekend iti da ocazia sa te simti in largul tau in timpul liber, ca momentele de respiro sa fie placute si relaxante, presarate cu un strop de eleganta ce nu se demodeaza niciodata.

Dimensione Danza vine si in ajutorul fetitelor si tinerelor adolescente cu varsta cuprinsa intre 1 si 16 ani care isi doresc o definire a propriului stil pe parcursul intregii saptamani.

City of Fun te poarta intr-o lume distractiva in care tinutele lejere si colorate te definesc si iti exprima personalitatea.

Free Time here we Go mereu in cautare de lucruri noi alaturi de prietene cu care sa te joci, hainele acestei linii te fac sa-ti exprimi creativitatea.

School Play Time - este linia relaxata pentru adolescente, ce determina o stare de libertate si energie atat in timpul orelor de scoala cat si in recreatie.

Active Girls - se adreseaza momentelor de dupa scoala, atunci cand sala de sport devine un loc de joaca si relaxare unde nu te poti plictisi niciodata.

Colectia It`s Baby Time pentru fetitele care descopera universul culorilor si al texturilor, combina in cel mai traznit mod hainute si accesorii, starnind amuzamentul parintilor.

Aproximativ 1000 de puncte de vanzare pun la dispozitia cumparatorilor haine si accesorii Dimensione Danza atat in Italia cat si in tari precum Rusia, Taiwan, Japonia, Emiratele Arabe, Franta ( Le bon Marche) si Anglia (Harrods).

In Romania, Dimensione Danza lanseaza in septembrie primul magazin, cu acelasi concept unic: noile culori si noul mobilier respectiv stilul proaspat si indraznet, exprima evolutia brandului catre conceptul "your dimension/dimensiunea ta", acea lume intima si personala a fiecarei femei, a stilulului de viata, a activitatilor zilnice, intereselor si pasiunilor ei.Recomandari