Bumbac 100 - primul portal de design cu vanzare din Romania

Bumbac 100 - primul portal de design cu vanzare din Romania
  calendar_month        
Bumbac 100 este un website recent lansat care isi propune sa revolutioneze modul tau de a perecepe si de a-ti cumpara imbracamintea.

Bumbac 100 prezinta tricouri cu un design propus si votat de catre comunitate. Portalul este bazat pe un concurs de design de tricouri deschis mereu la noi inscrieri. La acest concurs pot participa toti userii website-ului. Daca ai idei bune si simt artistic si tu poti deveni un designer vestimentar.


Tricourile care vor fi scoase la vanzare vor fi alese pe baza votului utilizatorilor si deciziei unui juriu, deci tu ai puterea sa decizi ce vrei sau nu, sa porti anul acesta!

56552.jpgFiecare designer al carui desen este acceptat in catalogul de tricouri, primeste un tricou cu design-ul sau cadou si 4 lei pentru fiecare tricou cu design-ul sau vandut, suma putand ajunge la 800 de lei pentru intreaga serie.

81645.jpg


O alta noutate o constituie seria limitata. Din fiecare design se vor imprima numai 100 de tricouri pentru baieti si 100 pentru fete.Tricourile sunt unicat, fiecare fiind inseriat.


Toate tricourile au o eticheta imprimata pe interiorul gulerului unde sunt inscriptionate: marimea tricoului, un detaliu din desen si denumirea lui, numele persoanei care a creat design-ul, informatii de utilizare si spalare si un numar unic. Numarul unic este generat de sistem si este continut intre 1 si 100. 81644.jpg


81646.jpgImprimate pe tricouri din bumbac 100%, pe website gasesti acum 47 de modele facute de diferiti designeri. Cu timpul, la aceste modele se vor adauga noile propuneri la care poti sa participi si tu.

De la desene haioase sau urbane, pana la tricouri cu efecte speciale: vopsele fosforescente sau fotosensibile, catalogul reprezinta directii noi in materie de vestimentatie si design.

Intra pe Bumbac 100 pentru a afla ce mai e noi in materie de design, idei si imbracaminte.

Participa si tu, desenand, comentand si purtand imaginile ce se nasc acolo!
Recomandari