Cateva lucuri despre Ralph Lauren

Cateva lucuri despre Ralph Lauren
  calendar_month        
Linii de productie precum Polo/Ralph Lauren pentru barbati, Ralph Lauren pentru femei, Double RL, Raplh Lauren Home si vopseaua cu acelasi nume, ne fac sa ne intrebam cine este omul din spatele acestui brand.

Nascut in 1939, in cartierul Bronx din New York, Ralph Lauren (Ralph Lifshitz) si-a dezvoltat simtul modei inca de la varste fragede, atunci cand si-a cumparat un costum scump cu banii de la jobul de dupa scoala.

A-ti crede ca Ralph a urmat cursurile unei scoli de design, dar de fapt el a studiat la un colegiu de business din Manhattan. Jucatorul de polo calare pe cal este recunocut de toate lumea ca fiind logo-ul Ralph Lauren.


A lucrat ca vanzator la o companie ce fabrica manusi si ca producator de cravate. Cu banii din designul cravatelor si cu um imprumut de 50.000 $ Ralph a fondat compania Polo Fashions in 1968.

Lauren vinde acum mai mult decat haine si obiecte de casa, el vinde un stil de viata sofisticat, clasa si gust.
79897.jpg


Ca orice persoana care a ajuns la un nivel social inalt, Ralph si-a gasit un hobby pe masura: colectioneaza masini vechi. Printre ele se numara un Bentley din 1929, un Alfa Romeo din 1937, un Bugatti din 1938 si un Ferrari din 1962.

A aparut intr-un episod din serialul Friends, avand rolul partenerului lui Jennifer Aniston, Rachel in film.

79898.jpgSi-a schimbat numele nu pentru ca ii era rusine ca este evreu ci pentru ca includea cuvantul shit.

Designerul a pus bazele unei fundatii Ralph Lauren care sprijina comunitatea americana prin diverse actiuni filantropice.

Recomandari