Portofel Dan Coma cadou!

Portofel Dan Coma cadou!
  calendar_month        
Luna octombrie vine cu o oferta exclusiva pentru toate cele care iubesc eleganta si lucrurile rafinate.

La fiecare geanta creata de Dan Coma pe care o cumparati de pe site-ul www.berry.ro primiti cadou un portofel din piele multi-compartimentat creat de acelasi designer in culoarea voastra preferata: rosu, negru, maro sau turcoaz.

">79347.jpg

Printre creatiile Dan Coma pe care trebuie sa le luati in considerare pentru garderoba voastra de toamna se numara o geanta din piele de elefant in culoarea ciocolatei amarui, cu accesorii din auriu patinat, pana in prezent cel mai de succes produs dintre toate cele prezentate pe site.

">79346.jpgPentru zilele ocupate, insa, vizitati noua sectiune a site-ului dedicata servietelor de dama, masculine sau unisex. Recomandarea noastra este o servieta utila si eleganta in acelasi timp, din piele rezistenta la zgarieturi, pe care o puteti purta voi sau face cadou partenerului de viata, pentru ca modelul este unisex.

79345.jpg
Un motiv in plus pentru care sa ne vizitati site-ul este faptul ca el s-a imbogatit si cu colectia de toamna de la Veronesse, care contine modele din lac negru sau din piele rosie si in culoarea visinei. Propunerea noastra este un tote negru din lac care poate fi adaptat cu aceeasi usurinta la o tinuta casual si la una eleganta.In colectia de toamna de la BeltArt puteti alege dintre modele casual in culori indraznete si creatii mai elegante, cum este acesta geanta gri-petrol din piele de vitel cu accesorii intr-un auriu patinat.

Sursa: Berry

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cuvinte
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sandale bej comode Lumy
Shop Ele.rochevron_right