Tendintele de la P&G in hairstyle si beauty

Tendintele de la P&G in hairstyle si beauty
  calendar_month        
Printre cei care traseaza noile tendinte ale modei este si putenicul concern Procter & Gamble, prin firmele de produse de hairstyling si beauty pe care le conduce.

In aceasta tomana au prezentat viitoarele trend-uri pentru sezonul urmator 2006/2007.

Prima idee promovata este cea sub titlul shakespeare-an:"Lady Macbeth"

Aceasta imagine este a unei femei dominante, dornice de putere si aflata in mijlocul tuturor jucurilor societatii moderne si deci expusa duritatii vietii cotidiene.

Ea isi acesorizeaza vestimentatia cu multe piese de piele neagra, cu obiecte pretioase in stil gotic si adopta o atitudine care sa-i precizeze mereu pozitia conducatoare in orice situatie.

In privinta coafurii ea are un stil princiar, cu par de lungime medie spre lung, bine texturizat, cu eventuale extesii. Culoarea principala este tot negrul in acelasi ton gotic, dar cu accente rosii sangerii care sa-i sublinieze temperamnetul sangvin.

Machiajul e accentuat, bine definit, in armonie cu coafura elaborata si prezenta ei care se impune in toate ocaziile.

78706.jpg

O alta propunere este femeia "Dressed for Success", adica aranjata pentru a avea succes

Este tipul de femeie foarte ocupata, in functii de anvergura si independenta. Nimeni nu se indoieste de capacitatile ei de aceea ea nu se straduieste sa straluceasca sub aspect fizic, dorind mai mult sa se impuna.

Poate avea un aspect mai androgin, dar impecabil, in general imbracand costume si imbracaminte sobra, business.

Poarta accesorii putine dar luxoase, din piele, blana sau o geanta-servieta pentru a-si avea la indemana multiplele instrumente de lucru, gen laptop, ochelari de firma.

Parul este tot mediu spre lung, pieptanat si aranjat simplu dar impecabil, lasat liber sau prins intr-un coc rafinat. Culorile adoptate sunt cele calde ciocolatii, maron, sau blonduri-gri inchis, in armonie cu intreaga tinuta in nuate calme, chiar sobre.

Machiajul este minimal doar sprancenele bine desenate atrag atentia asupra ochilor.

Noua tendinta este "Vagabondul de lux", idee in prima instanta contradictorie.Aceasta femeie este o suma de contadictii, produs al societatii moderne dar cu inspiratii din trecut si idei avangardiste, in acelasi timp. Este vorba de o persoana nonconformista, desi bogata, iubitoare de lux, dar independenta si cu un stil personal.

Vestimentatia adoptata este una cu piese intrigante, din mai multe stiluri, unele cu amprenta masculina iar altele foate feminine, precum ingemanarea dintre bluzele vaporoase, dantelate si pantalonii barbatesti, sepci si esarfe de matase sau casmir.

Si la acest look domina nuantele de gri si negru dar cu elemente care "sparg" monotonia, precum rosul puternic, violetul, purpuriul.
Coafura este una alcatuita din suvite rebele, blonde, aramii sau chiar si rosii, uneori stranse intr-o "dezordine" studiata.

Machiajul este foarte feminin, abordand toata paleta de culori si subliniind mai ales ochii care au o profunzime aparte.

Ultimul trend al acestui sezon se numeste "Extra Volume"

Acesta este destinat femeii puternice dar in acelasi timp retrase, dornica de a-si proteja intimitatea.

Tinuta vestimentara are mult volum sub forme rotunde sau trapezoidale, la maneci, fuste, gulere, totul o invaluie cu falduri in exces, parca dorind sa ascunda adevaratele forme ale trupului.78705.jpg

Sex-appeal-ul acestei femei iese in evidenta prin zone care apar brusc descoperite, cum ar fi un umar gol, picioarele iesind prin fuste crapate sau alte elemente croite astfel.

Tunsoarea este inegala, cu asimetrii, cu un breton bine finisat si rotunjit pe frunte, sau apar onduleurile si toata coafura structurata pe o parte ori incadrand fata cu diversi "ranjuri".

Culorile abordate pot fi absolut din toata gama coloristica, chiar cu mai multe nuante la aceeasi persoana.

Machiajul e bine definit cu un accent deosebit asubra buzelor stralucitoare ca structura (gloss sau ruj hidratant-sidefat) dar in culori naturale. E importanta ca forma lor sa fie scoasa bine in evidenta.

Recomandari