Trenduri inspaimantatoare

Trenduri inspaimantatoare
  calendar_month        
Cu siguranta ai purtat la un monent dat piese vestimentare din cauza unui trend si nu pentru ca iti placeau. Iata o lista cu cele mai urate trenduri care au fost adoptate la un moment dat.

Blugii spalati in clor si cei rupti

Nimic nu se compara cu o pereche confortabila de jeansi. In anii '80, puteai opta intre blugii care aratau ca spalati cu clor sau jeansii rupti. Nimic nu prea se combinau bine cu ei. Intr-adevar blugii rupti au revenit in moda, dar sa-i lasam pe seama adolescentilor rebeli sau a trendsetterilor.

O alegere inspirata sunt blugii evazati sau cei drepti, in culori uni.

80089.jpg


Bluzele sau sacourile cu umerii patrati

Poate ca femeile incercau sa se incadreze la joburile dominate de forta de munca masculina purtand bluze sau sacouri cu umerii patrati. Indiferent de motiv, idea de a-ti face umerii mai mari decat sunt si pe deasupra si patrati este total gresita.

Mai bine imbratiseaza trendul umerilor bufanti dar rotunjiti. Sunt multe bluzite, camasi, tricouri si sacouri foarte simpatice cu astfel de umeri.

80090.jpgLook-ul disco

Majoritatea dintre noi nu suntem dansatori profesionisti. Asa ca de ce totusi insistam sa ne imbracam ca ei, cu jampiere, tricouri lalai sau rupte si cu bandane pe cap?

Daca ne plac totusi aceste tinute putem imprumuta cate un accesoriu sau o piesa vestimentara pentru a incropi un outfit.

80088.jpgHainele extra hippie

Pe vremea hipiotilor existau niste tricouri in culori tipatoare si cu un model psiheledic. Daca iti plac hainele in culori vibrante, foloseste-te de accesorii pentru a-ti colora tinuta. Poarta pantofi rosii sau un colier turcoaz sau o curea galbena, dar niciodata un tricou cu toate aceste culori la un loc.

Accesoriile de par

Parul cu volum foarte mare nu era suficient in anii '80. Pe langa coafura infoiata se recurgea si la funde extra-large foarte colorate sau la tot felul de pene.

Din fericire accesoriile de par din ziua de astazi sunt mult mai variate. Nu poti gresi cu o bentita simpla, o clama sau un ac de par.
Recomandari