3 coafuri gata in mai putin de 10 minute

3 coafuri gata in mai putin de 10 minute
  calendar_month        
Cu doar cateva produse si unelte de styling iti poti face o coafura de salon in mai putin de 10 minute.

Iar daca nu-ti place, stric-o si fa-ti alta coafura , macar n-ai dat bani si n-ai irosit timp pretios pe ea!


Onduleuri de plaja

Coafura poate fi gata in 2 minute cu putina indemanare. Ea poate fi realizata pe parul mediu sau lung, spalat de o zi. Iti trebuie: agrafe mari de coc, ondulator, spray pentru luciu, fixativ.


81805.jpg
Da-ti parul in fata si aplica spray pentru luciu, apoi pe spate si fa acelasi lucru. Trece-ti degetele prin par pentru a-l aseza usor. Pune ondulatorul la treaba pe suvite subtiri. Nu ondula din crestetul capului, ci cam de la baza urechilor in jos. Lasa varfurile afara, nu le introduce in ondulator. Fa-ti carare pe mijloc si prinde cele doua parti la spate cu ajutorul agrafelor. Da-te apoi cu fixativ.
Coada de cal voluminoasa

Coafura se realizeaza in medie in 5 minute. Este potrivita pentru parul mediu si lung. Ai nevoie de: bentita, pieptene, elastic de par, agrafa (pentru manipularea parului).

56621.jpg


Prinde parul din fata, de la o ureche la cealalta, in varful capului cu ajutorul agrafei. Ia o suvita din crestetul capului si tapeaz-o bine pentru a crea efectul de volum din spatele bentitei. E ok daca arata incurcata, pentru ca oricum o vom acoperi. Desprinde sectiunea din fata si aduna tot parul la spate, intr-o coada de cal. Lasa afara suvita cea mai lunga din par, iar restul leaga-l cu elastic. Foloseste suvita ramasa afara pentru a masca elasticul, prinzand-o sub coada cu o agrafa. La final, adauga bentita.Ileana Cosanzeana

Cerem doar 5 minute din timpul tau pentru aceasta coafura ce merge de minune pe parul mediu/lung, cu bucle sau drept, proaspat uscat sau nespalat. Vei avea nevoie de: 1 elastic mic de par, 4 agrafe mici de par, gel de par, fixativ.81804.jpgFa-ti cararea in locul in care o faci de obicei, pe mijloc sau intr-o parte. Prinde cate o suvita din fiecare parte, late de 2 degete. Impleteste lejer cele doua suvite, indreptandu-le spre spate, unde se vor intalni. Aplica un pic de gel la baza fiecarei impletituri ca sa nu se scamoseze. Leaga cele doua cozi cu elastic si prinde-le cu agrafe pe dedesubt, ca sa nu cada cum vor ele.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Violet si Iubire
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right