Avantgarde Cutting - ultimele tendinte in tunsoare si culoare

Avantgarde Cutting - ultimele tendinte in tunsoare si culoare
  calendar_month        
O noutate in Romania, acest seminar a constituit o adevarata provocare atat pentru publicul prezent in sala cat si pentru echipa ce l-a sustinut.

Fiecare tunsoare a reprezentat un punct de plecare in dorinta de a inspira coaforii din Romania si nu in ultimul rand, de a creea accesul catre ultimele tendinte la nivel international.
S-au prezentat ultimele tendinte in ceea ce priveste culoare dar si tunsoarea.

Oferind un adevarat regal de maiestrie, echipa Keune Romania formata din Cornel Saru si Silviu Iuga a prezentat publicului prezent in sala informatii tehnice si artistice referitoare la cele mai noi abordari coloristice din segmentul profesional.
81564.jpg


Astfel, rosul a fost declarat vedeta sezonului, fie ca este vorba de nuante aramii sau rosu inchis-violet. Nuantele de blond devin extreme, apropiindu-se periculos de mult de alb luminos.
Satenul este propus in tonuri si reflexe calde, aurii, tocmai pentru a indulci trasaturile fetei.

Nu trebuie uitat faptul ca orice culoare, indiferent de perfectiunea cu care a fost realizata, trebuie pusa in valoare pana la sfarsit prin finisarea desavarsita a coafurii.
Tunsoarea si culoarea devin astfel doua elemente complementare ce se sustin reciproc.

81563.jpg


Propunerea echipei Keune privind tunsoarea a constituit de altfel punctul de forta al seminarului.
Liniile prezentate, taieturile inovatoare au reprezentat asa cum s-a intitulat si seminarul, o avantgarda in tunsoare.

Mai mult, tunsorile au fost explicate "step-by-step" astfel incat fiecare participant sa asimileze in mod corect informatia oferita.

"Ne-am dorit sa oferim publicului de specialitate din Romania un curs diferit de tot ce s-a prezentat pana acum, o adevarata sursa de inspiratie pentru hairstylistii ce doresc sa faca un pas in fata si sa se situeze in avantgarda modei in coafura" a declarat Cornel Saru la finalul seminarului de specialitate.
81562.jpgEste evident, vara aceasta, cuvantul de ordine il va reprezenta indrazneala, indiferent daca vorbim de culoare sau tunsoare.

Despre Cornel Saru
Cornel Saru este un nume ce se bucura deja de o notorietate bine meritata si un respect autentic in industria de infrumusetare din tara noastra. Cunoscut astazi ca un veritabil exponent al profesionalismului si al calitatii exceptionale, cariera sa a urmarit aceste linii:

2010- Art Director Keune Romania
2009- membru fondator al scolii ce ii poarta numele

56525.jpg


-In 2005 Cornel Saru reuseste sa construiasca un nou concept in industria romanesca de infrumusetare deschizand propriul studio profesional de coafura in cadrul caruia promoveaza si agreeaza valorile individuale implementand eficienta colaborarii in echipa;
-In anul 2004 urmeaza cursul Cut&Color al academiei britanice Tony&Guy; in anii 2007-2008 definitiveaza cursurile Trend Collection al academiei Vidal Sassoon Londra iar in urma absolvirii cursurilor acestei prestigioase academii din Regatul Unit obtine titlul de International Master.
-2006-Cornel Saru se bucura de asemenea de apreciere si colaborare artistica cu mari brand-uri internationale ca L`oreal, Wella, Joico; detine si onoreaza timp de 4 ani titlul de Director Artistic al Joico Romania; de mai bine de 10 ani este prezent la principalele manifestari internationale de profil (congrese, festivaluri, show-uri, prezentari);
-In 1994 incepe primele colaborari cu revistele de specialitate, colaborari pe care le mentine si in prezent cu publicatii de rasunet in domeniu: Elle , Cosmopolitan , Marie Claire , In Style , Unica.
Tot din anul 1994 este invitat si prezent in mod regulat la festivaluri de moda si nenumarate emisiuni de televiziune.
-In 1992 devine parte din echipa artistica Londa si obtine prima specializare la "Studiourile tehnice Londa" Leipzig;
-1990- Cornel Saru a absolvit cursurile de calificare ale "Cooperativei Igiena" ca prima atestare in meseria sa .Despre Keune
Keune Haircosmetics este o afacere de familie dedicata exclusiv produselor profesionale pentru stilisti, infiintata in 1922 de catre tanarul olandez Jan Keune - unul dintre inventatorii solutiei de permanent.

Cu o experienta de 86 de ani in producerea exclusiva a produselor profesionale destinate ingrijirii parului, Keune se remarca prin eleganta, creativitate si avangarda in ceea ce priveste moda in coafura.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodiac zilnic 2009 pentru Fecioara
  • person

    "iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right