Cele mai frumoase coafuri de Oscar din ultimul deceniu

Cele mai frumoase coafuri de Oscar din ultimul deceniu
  calendar_month        
Oscarurile scot la iveala in fiecare an cele mai bune pelicule, dar noi am spune ca acelasi lucru se intampla si in cazul coafurilor vedetelor.

Desi mai trebuie sa asteptam un pic pentru a le vedea pe cele din acest an, vrem sa intram deja in spiritul Oscarurilor prin rememorarea celor mai reusite coafuri ale ultimului deceniu.


Te invatam si cum sa le realizezi acasa!
56836.jpg


Cocul romantic - Reese Witherspoon , 2006

In anul in care Reese Witherspoon a castigat Oscarul pentru rolul June Carter Cash din Walk the Line, coafura ei a fost puternica, dar dulce in acelasi timp, ca si personajul interpretat de ea in film.

Pentru a o recrea, aplica pe parul ud un spray de texturare, apoi leaga-l in spate intr-o coada de cal si intoarce suvitele individual in jurul bazei, legandu-le cu ace de siguranta.


82597.jpgBobul buclat - Charlize Theron , 2004

Stralucirea aurie a actritei aduce o lumina moderna acestei coafuri retro.

Obtine aceste bucle soft acasa prin aplicarea uniforma a unei spume de par de la radacini pana la varfuri si uscarea incompleta. Apoi fa-ti o carare lunga in dreptul coltului extern al unui ochi si prinde-ti cateva suvite cu agrafe. Cand parul s-a uscat complet, scoate agrafele, perie si formeaza buclele dorite cu ajutorul unui pieptene, apoi aplica spray fixativ.82596.jpg


Bucle ciufulite - Uma Thurman, 2006

La un par drept si fin ca cel al Umei Thurman este necesara pregatirea cu un spray pe baza de sare marina ( KMS California Hair Play Sea Salt Spray), care sa-i confere textura, si un spray pentru styling (Shu Uemura Art of Hair IronDesign Protective Thermal Spray) care sa tina buclele pe loc. Dupa uscare, onduleaza parul cu un ondulator fin si apoi ciufuleste-le un pic cu degetele. Leaga-le intr-un coc la spate.


82595.jpg

Coada de cal sofisticata - Keira Knightley, 2006

Aceasta coada de cal este atat de prietenoasa! Pentru a o obtine, da-ti cu spuma pe parul umed si aplica si un spray cu apa de mare( Blow Beach Blow Texturizing Mist) inainte de uscare. Lasa in fata doua suvite libere, apoi prinde-l la spate intr-o coada de cal. Onduleaza suvite mari cu un ondulator finut. Leaga o funda in jurul bazei cozii si lasa suvitele din fata sa cada natural.
Autor: Nuage

Recomandari