Cum iti descurci parul

Cum iti descurci parul
  calendar_month        
Afla ce e de facut daca ti se prinde guma in par sau ti s-a blocat peria in podoaba capilara.

Guma in par

Indiferent cum ti-a ajuns guma in par, iata ce trebuie sa faci: ingheata guma cu cuburi de gheata. Lasa gheata sa actioneze timp de 20 minute si faramiteaza apoi guma. O alta varianta ar fi sa aplici ulei , pentru a crea un efect alunecos, ca guma sa alunece de pe par.

Rasina de copac in par

Fie ca mergi la munte si te cateri prin copaci sau vrei sa iei fructe direct din pom, te poti trezi cu rasina in par. Rasina de copac poate fi indepartata cu un ulei pentru copii. Rasina va deveni alunecoasa si o vei putea scoate mai usor din par.

Peria rotunda in par

Perie electrica de coafat parul se poate incalci cu usurinta in parul tau. Cu ajutorul unui pieptan cu coada, scoate usor suvitele de par din perie. Pentru ca treaba sa mearga mai repede roaga pe cineva sa te ajute.

Vaselina in par

Daca ti-ai bagat vaselina in par, porneste uscatorul de par pe o temperatura ridicata si astfel produsul se va topi. Spala-te pe cap cu un sampon de curatare profunda pentru a indeparta orice urma de produs.

Intr-adevar aceste solutii nu sunt dintre cele mai rapide, dar sunt eficiente. Cu rabdare, vei reusi sa scoti guma, rasina, peria sau vaselina din par.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

House of spiders
  • person

    "si din cenua￯a￯, prin lupta￯, se ridica￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right