Tunsoarea "Bob" - super trendy

Tunsoarea "Bob" - super trendy
  calendar_month        
Tunsoarea bob, inventata in 1909 si purtata cu succes in anii `20, ca un simbol al feminitatii eliberate, tunsoarea stil "coif" a stralucit si datorita unor stele de cinema sau mondene care au afisat-o cu sex-appeal, cum ar fi Louise Brooks.


Dar cariera de simbol al tunsorilor, nedemodabila deci "fara varsta", aceasta tunsoare a capatat-o cand un tanar stylist londonez, Vidal Sasson, a eliberat-o de elementele frivole si a realizat o tunsoare geometrica cu linii pure si nete, numind-o "bob".


De atunci revine "la moda" periodic, anul 2006 insemnand o reinvetare a acestei tunsori din aceleasi elemente simple, cu linii pure, adaptabile la toate culorile de par si la diferite lungimi scurte si medii.Aceasta tunsoare avantajeaza aproape toate tipurile de fete, bineinteles preferate fiind cele ovale si se poate aranja pe linia geometrica a parului sau se poate bucla.

Desi e riguroasa in privinta tehnicii de realizare aceasta linie ne permite sa ne jucam cu formele sau culorile.

Trendy si inoxidabil in acelasi timp, "bob"-ul este nu doar o tunsoare, ci o marca a elegantei si a indraznelii in acelasi timp, cu structura sa foarte precisa dar si cu aerul sau de eliberare de canoanele coafurilor elaborate. Pare ca n-ar exista nimic mai simplu decat aceasta tunsoare dar efectul este al unei coafuri impecabile si in acelasi timp liniile ei nete evidentiaza feminitatea oricarui chip.

Executat pe lungimea dorita, personalizat cu mese asimetrice sau cu suvite divers colorate, "bob"-ul nu este impersonal, el devenind altfel pentru fiecare femeie in parte, astfel incat va sfatuiesc sa-l adoptati cu indrazneala si incredere si rezultatul va va surprinde.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

not much hair, cu burtica, dar irezistibil
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right