Tunsori de vara

Tunsori de vara
  calendar_month        
Bobul si parul scurt continua sa ramana hot vara asta, cu mici noi schimbari ale bretonului mai neted sau mai soft.

Culoarea verii
In 2008 se pune accentul pe o fuziune soft de tonuri. Incearca sa folosesti umbre subtile din culori usor diferite pentru a adauga profunzime si textura unei frizuri. Pastreaza-ti parul cat mai natural si nu-l incarca cu multe produe de par.

Tunsori de vara direct de pe podium
Stilurile si marimile frizurilor au dominat colectiile primavara/vara 2008. Ca o continuare a verii trecute se poarta blondul obraznic sau cel platinat. Nu intotdeuna poti prezice tunsorile hot luandu-te dupa ce poarta modelele, dar cateva au iesit in evidenta in mod repetat.

BobBobul confera unei tunsori un look grafic. Nu te limita la un bob clasic si incorporeaza curbe si linii ascutite. Incearca asimetria, pe o parte mai lung, pe o parte mai scurt sau opteaza pentru un bob cu partea din spate foarte scurta si bretonul lung. Aceasta tunsoare poate fi personalizata pe forma fetei tale.

Iti poti face bob si in acelasi timp iti poti mentine lungimea parului folosindu-te o perie rotunda cu care iti micsorezi lungimea parului in partea din spate. Dupa ce ai rulat parul prinde-l cu agrafe. Vei obtine o tunsoare sofisticata si totusi vei pastra lungimea parului atunci cand vei scoati agrafele.


79784.jpg
Breton Bretonul se poarta si vara asta. Bretonu confera eleganta si face un statement indraznet in acelasi timp. Opteaza intre bretonul soft si subtire sau cel abrupt si indraznet. Partea buna este ca bretonul se poate aplica oricarui tip de par, lung, mediu, scurt.

79786.jpg


Scurt, scurt
Look-ul natural poate fi obtinut printr-o tusoare in straturi mai putin stilizate. Multe vedete au apelat de voie de nevoie la aceasta tunsoare, mai ales daca au avut roluri in care trebuiau sa se rada in cap.79785.jpg
Look-ul masculin
Daca te simti aventuroasa, nu vei fi in afara modei daca vei adopta aceasta tunsoare. Poti opta pentru stilul retro al anilor '50 sau stilul punk, tepos. Distreaza-te cu o tunsoare ascutita.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Imagine Life !
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Britney Mov
Shop Ele.rochevron_right