Alegerea parfumului potrivit

Alegerea parfumului potrivit
  calendar_month        
Alegerea unui parfum pare sa fie o sarcina din ce in ce mai grea, pe masura ce producatorii se lupta pentru atentia noastra si incearca din greu sa isi deosebeasca oferta de cea a competitiei.

Cu o asemenea paleta variata, cum putem sti de unde sa incepem atunci cand vrem sa cumparam un parfum?

In mare, toate parfumurile intra in una din sase categorii diferite in functie de notele de varf dominante. Categorii diferite sunt potrivite pentru persoane si ocazii diferite.

Parfumurile lemnoase si pamantesti evoca arome ale padurii si sunt de obicei foarte revigorante. Generatia mai in varsta pare sa aiba o anumita preferinta pentru acestea, si pot fi un cadou ideal.

Parfumurile orientale si aromele puternice condimentate sunt ideale pentru ocazii speciale, dar aveti grija daca vreti sa le oferiti unei persoane pe care nu o cunoasteti prea bine - aceste parfumuri intense pot fi o alegere foarte personala.Cele asa-numite "verzi" sunt mai usoare decat cele Orientale, si sunt mai potrivite pentru o tinuta de zi. Pentru ca sunt mai putin "agresive" cu narile noastre, sunt de asemenea un cadou mai sigur.

Parfumurile moderne "Oceanice" devin din ce in ce mai populare, mai ales in randul tinerelor care apreciaza aromele intense dar adesea neobisnuite, care ne duc instant cu gandul la mare. Evident, acestea sunt alegeri exceptionale in lunile mai calde cand mintea ne fuge la vacanta.

Parfumurile picante cu aroma de fructe sunt de asemenea o alegere buna pentru zilele calduroase de vara, si pot fi alegerea potrivita pentru o femeie care vrea sa poarte ceva cu note de baza traditionale dar putin mai diferite de clasicele parfumuri florale.

In cele din urma, clasicele arome florale sunt potrivite pentru aproape toata lumea si la orice ocazie. Dar aveti grija cu brandurile mai ieftine - parfumurile din aceasta grupa, cea mai feminina dintre ele, merg cel mai bine cand ingredientele folosite sunt de inalta calitate. Asta inseamna ca brandurile mai ieftine vor mirosi exact asa.

In cele din urma, alegerea unui parfum este o alegere foarte personala si multe femei prefera sa ramana la ceea ce cunosc si cumpara acelasi produs an dupa an. Dar daca vei incerca parfumuri diferite din acelasi grup din care face parte parfumul tau preferat, s-ar putea sa descoperi o noua pasiune.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Diverse
  • person

    "aici veti putea gasi informatii despre cum sa slabiti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Traista Veronica 11
Shop Ele.rochevron_right