Beyonce Heat - un parfum incendiar

Beyonce Heat - un parfum incendiar
  calendar_month        
BeyonciAA este o vizionara, un adevarat trendsetter, un simbol international. Stilul ei unic este un amestec de eleganta si sexualitate. Invaluita de un aer renascentist, BeyonciAA a cucerit domenii precum muzica, filmul si moda. A fost recunoscuta pentru implicarea sa evidenta in actiuni cu caracter umanitar.

Acum, esenta personalitatii ei, ce emana incredere, stil si atractie senzuala a inspirat un parfum In premiera...

BeyonciAA Heat este un parfum captivant care declanseaza un adevarat incendiu in adancul sufletului? un sentiment incandescent. Heat by BeyonciAA este disponibil in toate parfumeriile Douglas, partenerul exclusiv in Romania.

Parfumul meu este o expresie unica a femeii puternice si senzuale, a spus BeyonciAA. Mirosul acestuia te ademeneste si te mistuieste. In acelasi timp, este elegant si feminin, cu un aer de mister. Am creat acest parfum pentru femeile de pretutindeni, sigure pe ele si care nu se tem sa aiba dorinte, dar mai ales sa fie dorite.

Parfumul56534.jpgUn parfum ademenitor si modern, BeyonciAA Heat Intruchipeaza spiritul femeii convingatoare. Acest parfum fructat, cu arome lemnoase si florale, este in acelasi timp feminin si irezistibil.

Parfumul se deschide cu un buchet floral de magnolie, neroli si orhidee rosie vanilata, intregit de o atingere delicata de piersica.
In centru, migdalele, nectarul dulce si moscul se combina pentru a crea o experienta unica si senzuala.
La baza, notele calde si sexy de sequoia, boabe de tonka si chihlimbar, seduc simturile.

Cu adevarat memorabil, precum femeia care l-a inspirat, BeyonciAA Heat emana pasiune si ardoare. Descoperiti focul din el!

Stilul

Stralucirea covorului rosu si simtul modei sub semnatura BeyonciAA sunt celebrate prin lansarea primului sau parfum ... BeyonciAA Heat.

BeyonciAA Heat este prezentat intr-o sticla uimitoare, combinand dorinta cu stilul sofisticat, pentru a crea o declaratie puternica, sexy si eleganta. Baza sticlei este rotunjita, ingustandu-se pana la gatul neted si patrat, de culoare rosie, lasand impresia unui foc ce mocneste in interior.

81579.jpg

O adevarata nota de lux o reprezinta partea de sus a sticlei, care este tivita cu o banda aurie, pe care sunt inscriptionate cuvintele "BeyonciAA" si "HEAT", fiind inchisa cu un capac opulent. Cutia eleganta are un efect texturat, ce confera o experienta multi-senzoriala. Tonurile Indraznete de rosu aprins, auriu si negru, creaza un design atragator, ce nu poate fi ignorat. Pe una dintre fatete este inscriptionat emblematicul B de la BeyonciAA, Incadrat In brocarduri ornate cu un finisaj negru lucios.

Campania publicitara


Lansarea BeyonciAA Heat ?va arde lumea in flacari?.

Insotit de o campanie globala ?sufocanta? si plina de pasiune, acest parfum va impune cu siguranta temperaturi exagerat de ridicate.
Spotul TV regizat de Jake Nava, descrie efectul vizual al transformarii parfumului si intensifica senzualitatea naturala a divei BeyonciAA. Tot Jake Nava a regizat videoclipuri ale artistei, printre care se numara: ?Single Ladies?, ?If I Were a Boy? si ?Beautiful Liar.? ?Single Ladies" a fost nominalizat la MTV Music Video Awards si a castigat in 2009 premiul la sectiunea ?Cel mai bun videoclip al anului?.81580.jpgFilmat de Michael Thompson, spotul publicitar dezvaluie o imagine uimitoare a divei BeyonciAA, care radiaza caldura. Pielea ei stralucitoare, rochia din matase rosie - toate emana sexualitate In detaliu. Atat spotul TV, cat si printul transmit mesajul "CATCH THE FEVER?.

Irezistibil, radiant, incontestabil de sexy, BeyonciAA Heat aprinde pasiunea In interiorul tuturor. Este momentul In care se declanseaza caldura incendiara!

Parfumul de debut BeyonciAA Heat este irezistibil de sexy, seducator, modern, feminin, floral-fructat si cu note lemnoase, oferind o experienta de neuitat, care combina deopotriva eleganta, pasiunea si dorinta.

Parfumul

Note de top: orhidee rosie vanilata, magnolie, neroli, piersica
Note de mijloc: nectar de caprifoi, migdale, mosc
Note de baza: sequoia, chihlimbar, boabe de tonka


81581.jpg


Gama BeyonciAA Heat contine:
Apa de Parfum 15 ml ? 72.71 RON
Apa de Parfum 30 ml ? 110 RON
Apa de Parfum 50 ml ? 150 RON
Apa de Parfum 100 ml ? 193 RON
Gel de dus 200 ml ? 54.45 RON
Lotiune de corp 200 ml ? 54.45 RON
Deodorant 150 ml ? 35.58 RON

Disponibilitate

Din luna iunie 2010 Heat by BeyonciAA este disponibil in exclusivitate in parfumeriile Douglas, partener in Romania.

Recomandari