Dansul zeitelor Venus cu Andreea Balan

Dansul zeitelor Venus cu Andreea Balan
  calendar_month        
Andreea Balan si alte 250 de fete i-au surprins vineri, 6 mai, pe cei prezenti intr-un mall din Bucuresti cu un dans care si-a propus sa celebreze feminitatea si sa dezvaluie zeita din interiorul fiecareia, in cadrul unui flash mob organizat de Gillette Venus.

Fetele au dansat pe celebra medolie "Venus", a trupei britanice Bananarama, iar coregrafia a fost realizata de catre Andreea Balan si Adrian Cristea - "Bursucu", ambii recunoscuti pentru premiile obtinute la competitii importante de dans din Romania si din afara tarii.83013.jpgFlash mob-ul Gillette Venus a fost prima experienta de acest gen atat pentru Andreea si Bursucu', cat si pentru cele peste 250 fete care au reusit sa invete coregrafia intr-un timp foarte scurt, intr-o saptamana, astfel incat sa se coordoneze foarte bine la eveniment.

Acesta a fost primul flash mob din cariera mea si pot sa spun ca m-am simtit extraordinar lucrand la acest proiect. Mi-a placut din prima clipa propunerea Gillette Venus de a dezvalui zeita din fiecare dintre noi, prin dans. Impreuna cu Bursucu' am facut o coregrafie usor de invatat, care sa le faca pe fete sa simta si sa transmita bucuria de a dansa. Pe parcursul celor cateva zile de repetitii le-am vazut pe fete cum dansau din ce in ce mai bine si cum deveneau mai sigure pe ele si mai expresive. Flash mob-ul a iesit super si le multumesc tuturor care s-au implicat in acest proiect. Sper ca din ce in ce mai multe fete vor dori sa invete aceasta coregrafie si chiar sa o transformam in dansul verii, a declarat Andreea Balan, care promoveaza in aceasta perioada un nou concept de spectacol, "Dancing Show", in cadrul unui turneu national ce cuprinde 33 de orase si 100 de evenimente.

83014.jpgAndreea Balan impreuna cu dansatoarele ei si cu cele peste 250 de fete ne-au demonstrat cum putem, prin dans, sa descoperim zeita din noi, sa ne simtim increzatoare, puternice si frumoase. Gillette Venus crede ca fiecare femeie este o zeita in felul ei, ca are nevoie doar de starea de spirit potrivita pentru a arata lumii intregi acest lucru. Aparatul de ras Gillette Venus a fost special creat pentru femeile care doresc sa arate excelent in cel mai scurt timp, fie ca se pregatesc de o seara de dans sau de o zi de plaja, a declarat Teodora Popescu, PR Manager Gillette Venus.


56987.jpg
Aparatul de ras de unica folosinta Gillette Venus Riviera are un design unic, conceput special pentru femei, avand capul rotunjit si pivotant, prevazut cu 3 lame cu ajutorul carora pielea ramane vizibil mai frumoasa si mai catifelata.

Capul pivotant permite aparatului sa ajunga si in locurile mai greu accesibile, iar manerul cu insertii de cauciuc permite un control bun si ofera o experienta sigura. In sfarsit, e timpul sa-ti arati picioarele frumoase si sa descoperi zeita din tine!Puteti urmari flash mob-ul aici sau pe pagina oficiala de Facebook a Andreei BalanRecomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right