Dermoingrijirea anticelulitica

Dermoingrijirea anticelulitica
  calendar_month        
Celulita este o inflamatie generalizata sau localizata a tesutului celular subcutanat in zonele abdomenului, coapselor, feselor si a soldurilor, unde se acumuleaza in exces grasime.

Se manifesta prin intariri si denivelari ale suprafetei pielii. Aceste schimbari se observa cel mai frecvent la femei - potrivit celor mai recente date pana la 85% din populatie. Dereglarile microcirculatiei, metabolismului si functionarea incorecta a sistemului endocrin duc la distributia neregulata a tesutului si a grasimilor.

Celulele grase acumulate penetreaza intre fibrele slabite sau deteriorate ale sistemului de sustinere a pielii, afectandu-le structura si formand depozite neregulate de grasime.

Preparatele specializate Pharmaceris C asigura o reducere efectiva a celulitei.

Dermocosmetice anticelulitice

CELLU FREE PRE Peeling anticelulitic pentru corp

Este recomandat pentru curatarea zilnica a pielii. Ajuta la reducerea celulitei si netezeste pielea.
Actiune: Asigura o ingrijire perfecta a pielii si indeparteaza stratul de celule moarte ale epidermului. Masajul cu ajutorul particulelor exfoliante stimuleaza microcirculatia pielii si accelereaza procesele metabolice (arderea grasimilor, eliminarea toxinelor).

Dupa 7 zile* se observa:

reducerea rugozitatii epidermului chiar si cu 41%,
cresterea hidratarii pielii chiar si cu 42%,
imbunatatirea netezimii pielii la 86% dintre probanti
imbunatatirea starii generale a pielii la 90% dintre persoanele testate.

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica de peeling pe pielea umeda. Masati pana face spuma, apoi clatiti abundent. Dupa uscarea pielii aplicati CELLU FREE 1 gel-crema anticelulitic din gama Pharmaceris C.

Capacitate: 225 ml
Pretul recomandat:76 RON

CELLU FREETM 1 Gel-crema anticelulitic

Este un preparat creat pentru reducerea celulitei, precum si pentru remodelarea corpului.

Actiune: Reduce vizibil neregularitatile pielii si combate cauzele aparitiei celulitei. Creat pentru reducerea celulitei precum si pentru remodelarea corpului. Complexul inovator IM FORMULA™, descoperit de Laboratoarele Pharmaceris, protejeaza fibrele de colagen si previne degradarea acestora. Imbunatateste elasticitatea pielii, ii reda fermitatea si reduce aspectul celulitei. Sistemul unic pe baza de aminoacizi DERME™SYSTEMcu L-carnitina patrunde in straturile cele mai adanci ale pielii unde se formeaza celulita. Aminoacidul conduce acizii grasi prin membranele mitocondriilor, care sunt impermeabile pentru molecule de dimensiuni mari, spre interiorul lor unde acizii sunt metabolizati. Datorita acestui proces pielea isi pastreaza structura normala fara acumulare de grasime.

Actiune: Reda fermitatea, hidrateaza si netezeste pielea, resculpteaza si modeleaza corpul.

Imediat dupa aplicare se observa un efect de elasticitate si netezire, astfel ca pielea devine hidratata si moale la atingere

Dupa 14 zile se observa:

cresterea fermitatii si netezimii pielii la 93% de probanti,
reducerea neregularitatilor si adanciturilor pielii cu 45%,
reducerea stratului subcutanat si a dermului cu 1,94mm la 100% de probanti,
reducerea masei corpului - chiar si cu pana la 1,7 kg,
reducerea circumferintei coapselor - chiar si cu pana la 2 cm.

Dupa 4 saptamani*:

reducerea vizibila a efectului de "coaja de portocala" la 75% de probanti
imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii la 100% de probanti,
scaderea masei corpului - chiar si cu pana la 1,9 kg.*Cercetari subiective si instrumentale efectuate de Centrul de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris si studii clinice efectuate sub patronatul Societatii Ultrasonografice Poloneze.

Mod de utilizare: Aplicati CELLU FREE 1 sistematic de 2 ori pe zi timp de cel putin o luna pe zonele afectate de celulita: abdomen, solduri, coapse si fese. Aplicati gelul-crema cu miscari circulare pe pielea uscata si masati pana se absoarbe.

Capacitate: 150 ml
Pretul recomandat: 69 RON

Produsele Pharamaceris pot fi gasite in lanturile de farmacii. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.pharmaceris.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sa-mi dai martisorul inapoi!
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right