Detoxifiere, slabire si rasfat la inceput de an

Detoxifiere, slabire si rasfat la inceput de an
  calendar_month        
Vacanta de sfarsit de an a fost relaxanta, iar acum iti doresti sa fii tonica si activa pentru un inceput de an fresh si alert?

Atelierul de infrumusetare Noblezza Beauty Lounge vine in intampinarea dorintelor tale cu un "cocktail energizant" ce imbina 3 proceduri de detoxifiere si relaxare pentru ca tu sa te simti revigorata pentru noul an.

Pentru ca in luna ianuarie Noblezza Beauty Lounge aniverseaza primul an de activiate, te rasfata cu doua pachete pentru slabire, detoxifiere si relaxare a organismului, la preturi speciale.

Asadar, poti alege pachetul potrivit - Slim&Fit sau Detoxifiere pentru o stare de bine.

Slim&Fit

Vei scapa de centrimetri nedoriti acumulati in perioada Sarbatorilor, vei elimina apa in exces si, totodata, vei inlatura toxinele din organism daca alegi pachetul Slim&Fit.

Infrasauna sau sauna uscata ofera beneficiile caldurii intr-o atmosfera de umiditate controlata, accelerand arderile si eliminarea retentiei de apa. Aceasta procedura joaca un rol esential atat in curele de echilibrare a greutatii cat si in cele de detoxifiere.

Te vei bucura de aceste efecte intr-o atmosfera relaxanta, la lumina lumanarilor parfumate, iar vibromasajul, meloterapia si cromoterapia iti vor induce o stare de liniste si calm.
Procesul de eliminare a toxinelor si a grasimilor este continuat cu drenajul limfatic, realizat prin presoterapie.

Prin procedura de drenaj limfatic vei elimina retentia de apa, fenomen aflat in stransa legatura cu starea circulatiei limfatice si care iti afecteaza vizibil pielea lasand inamicul numarul unu sa isi faca de cap: celulita, declara Elena Varzaru, specialist medical in cadrul Noblezza Beauty Lounge.

Pentru ca in luna ianurie Noblezza Beauty Lounge aniverseaza un an de activitate, te poti bucura de aceste terapii la un pret special. Pachetul Slim&Fit - 8 sedinte de infrasauna si 8 sedinte de drenaj limfatic - este disponibil in luna ianuarie cu o reducere de 40%, costand astfel doar 670 lei, fata de 1120 lei.

Detoxifiere pentru o stare de bine

In cazul in care consideri ca ai facut excese culinare, te confrunti cu insomnii sau pur si simplu te simti slabita, este indicat sa optezi pentru pachetul Detoxifiere pentru o stare de bine. Iti vei purifica organismul in cel mai relaxant mod posibil! In plus, vei afla daca ai anumite afectiuni ale organismului si iti vei intari sistemul imunitar.

Tratamentul DetoxSpa dureaza doar 30 minute si este foarte placut. Pe tot parcursul procedurii, vei sta cu talpile intr-o solutie salina, iar picioarele se vor relaxa.

DetoxSpa este o procedura pe care nu doar o simti, ci o si vezi actionand. Apa capata nuante in functie de afectiunile pe care le ai. Daca s-a colorat in verde sau galben este o dovada a detoxifierii rinichilor si a tractului urinar, in timp ce culorile maro si negru semnaleaza curatarea ficatului, a adaugat Elena Varzaru.

Drenajul limfatic este prezent in ambele pachete promotionale oferite de Noblezza, pentru ca este vital pentru curatarea organismului. Sistemul limfatic, supranumit si supapa de prea plin a organismului, este responsabil de eliminarea toxinelor din organism si a retentiei de apa. Prin urmare, drenajul limfatic este important indiferent ca vrei sa slabesti sau vrei sa iti purifici organismul.Pachetul Detoxifiere pentru o stare de bine - 5 sedinte de detox spa si 5 sedinte de drenaj limfatic - este, de asemenea, disponibil la un pret special de numai 350 lei, fata de 500 lei, pretul normal.

Pentru detalii si programari sunati la 0748.048.003 sau vizitati www.noblezza.ro/oferte.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tibi
  • person

    "cuvintele frumoase incanta prostii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right