Frumusete naturala cu suplimente

Frumusete naturala cu suplimente
  calendar_month        
Suplimentele alimentare imbunatatesc aspectul pielii, parului si unghiilor: e dovedit stiintific!

Piele, par si unghii - ulei de primula si coacaze negre

Acidul gama-linolenic este greu de obtinut din dieta, desi este foarte benefic pentru sanatatea pielii, parului si unghiilor. Cele mai bune surse din acest acid sunt uleiurile de primula si de coacaze negre. Ia 500 mg pe zi din oricare dintre acestea si foloseste-le 6-8 saptamani pentru a observa rezultatele.

Da timpul inapoi - idebenona

Desi greu de pronuntat, idebenona e sinonima cu intinerirea pielii. Acest antioxidant are o structura moleculara destul de mica pentru a penetra adanc in piele si a repara celulele bolnave. Luate zilnic, suplimentele cu idebenona iti apara pielea din interior.

Stop ruperii unghiilor - biotina

O doza zilnica de 2.5 mg biotina este utila mai ales pentru cei care petrec mult timp in piscina sau in mare. Suplimentele cu biotina previn ruperea unghiilor de la expunerea la sare si clor. Cercetarile arata ca o singura doza din acest nutrient ingroasa unghiile cu 25%, facandu-le astfel mai puternice.

Unghii puternice - ulei de peste

Tot pentru unghii puternice se recomanda si suplimentele cu ulei de peste, carte contin acizi grasi omega-3. Acesti acizi pot fi luati direct din alimentatie: seminte de in, nuci, somon, macrou, sardine. Ai nevoie de 2-3 g zilnice de ulei de peste.

Protectie solara - extract de feriga

Foloseste zilnic o crema cu factor de protectie 30, iar din interior protejeaza-te cu un supliment antioxidant pe baza de extract de feriga. Studiile arata ca extractul de feriga reduce degradarea ADN-ului din cauza razelor UVA, care duce la ridare si pete maronii. Pentru rezultate optime, ia cate o pastila cu extract de feriga la fiecare inceput de saptamana pe care planuiesti s-o petreci la soare.

Caderea parului - fier si vitamina C

O cauza a subtierii parului este anemia. Parul cade deoarece deficienta de fier scade numarul de hematii, care sunt cruciale pentru sanatatea foliculului pilos. Pastreaza-ti parul pe cap cu suplimente cu fier si vitamina C (ea ajuta absorbtia fierului), o metoda ieftina si eficace.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Glume
  • person

    "super tare pentru fetele cu frumusete mare"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi dama Dem Verzi
Shop Ele.rochevron_right